kızlar bir bilgisi olan yardım edebilir mi:(

kirmizikar86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
125
5
benim iki yaşında kızım var ve 2 haftalık hamileyim şuan:nazar:çok şükür fakat ben hamileyken göbek fıtığı olmuştum ve ameliyat oldum açıkcası doktora gidicem ama meraktanda çatlıyorum acaba bilen var mı bu durumun hamile kalmaya bir sakıncası olur mu diye:KK50:şimdiden teşekkür ederim

Hiçbir şey anlamadım. Şu an hamilesiniz ve ameliyatı oldugunuz halde hamile kalmissaniz heralde ameliyatın gebeliği engelledigini söyleyemeyiz değil mi? Eger engelleseydi hamile kalmazdıniz.
Bilmiyorum galiba ben yanlış anladım. Ya da hiçbir şey anlamadım. .. :S

Gebelikte karın büyüdükçe fıtık tekrarlayabilir. Ameliyat olduğunuz doktorunuza danışmanızda gfayda var..

Hiçbir şey anlamadım. Şu an hamilesiniz ve ameliyatı oldugunuz halde hamile kalmissaniz heralde ameliyatın gebeliği engelledigini söyleyemeyiz değil mi? Eger engelleseydi hamile kalmazdıniz.
Bilmiyorum galiba ben yanlış anladım. Ya da hiçbir şey anlamadım. .. :S

evet çok mantıklı konuşuyorsunuz fakat bende herhangi bir sağlık sorunu teşkil etmeyeceğeni düşündüğüm için hamile kaldım gel gör ki kaldıktan sonra ailem başladı sürekli bunu sormaya benimde içime kurt düştü açıkcası.deyim yerindeyse laf sokmuşsunuz haklısınızda:26:hoff evhamlı bir anne adayı modeliyim işte huy:KK43:teşekkürler yinede mesajı aldım ben:)

X