• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir bilen yanıtlasın lütfen :(

Sinem1923

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2013
482
69
318
İstanbul
kızlar merhaba.8 haftalık gebeyim.doktorum idrar tahlilime baktığında iltihaplanma gördü.idrarda kültür testi yaptırdı sonuç daha çıkmadı. çok korkuyorum bebeğim etkilenir mi bir şey olur mu diye.
gebelikten önce genital siğil vardı diğer adıyla kondulom.ama yaktırmıştım ve hepsi bitti kalmadı hiç.ondan kalan şeyler belki.bebeğime bir şey olur mu ya da normal doğumu engeller mi bu durumum.benim durumumda olanlar var mı? tedavi süreci nasıl oluyor _
çok saolun şimdiden :(

Doktorun büyük ihtimal ilaç hap falan vericektir canım ama ondan önce sirkeli su ile dezenfekte etmeyi dene eminim faydasını görüceksin ;)

Doktorun büyük ihtimal ilaç hap falan vericektir canım ama ondan önce sirkeli su ile dezenfekte etmeyi dene eminim faydasını görüceksin ;)

canım cevabın için çok saol. sirkeli suyla hergün mü dezenfekte etmeliyim? nasıl yapacağım? bebeğimi olumsuz etkilemez bu durum değil mi?

Bebeğini etkeleyeceğini sanmam canım iş arkadaşımda hamile onda da iltihaplanma olmuştu ve doktorunun verdiği ilaçları kullanmadı o da sirkeli su kullandı
duşlarda bi kabın içinde sirkeyle suyu karıştır (yarım çay bardağı kadar sirke yeterli) ve o bölgeni yıka canım ama yakar arkadan yıkaman gerekicek ;)

Son düzenleme:
bugün İdrar Kültür tahlil sonuçlarımı aldım kızlar.doktoruma randevum haftaya.bilen varsa bi yanıtlayabilir mi çatlayacağım meraktan.

TOXO IgG: Negatif:1.96

TOXO IgM: Negatif:0.183

KÜLTÜR:

Gram Boyama: Özellik göstermiyor

Kültür: Bakteriyel üreme görülmedi

Temiz sanırım di mi kızlar?

bugün İdrar Kültür tahlil sonuçlarımı aldım kızlar.doktoruma randevum haftaya.bilen varsa bi yanıtlayabilir mi çatlayacağım meraktan.

TOXO IgG: Negatif:1.96

TOXO IgM: Negatif:0.183

KÜLTÜR:

Gram Boyama: Özellik göstermiyor

Kültür: Bakteriyel üreme görülmedi

Temiz sanırım di mi kızlar?

evet cnm 0.2 altı düşük avidite olarak kabul ediliyor ancak bundan yüksek çıkarsa şüpheli kabul ediliyor...

Back