• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Bir Baksanız?

İdrarda kan görüldüğü zaman derhal doktora gidilmeli. Afedersin makattan gelseydi belki yırtılmıstır, hemoroid dir falan diye belki beklenebilir ama idrar tehlikeli tatlım. Gecmiş olsun

Benim tanıdıgım bir abla vardı onunda idrarından kan geliyordu. onunda taşı içerde mesane duvarına dayanmış oradan kan sızdırıyormuş. Taş dayandıgı yeri çizmiş senin anlıyacagın. idrardan kan gelmesi ciddi bir durum. acilen doktora gidin.gecmis olsun.

kızlar selam :KK19:

merak edenler ve mutluluğumu paylaşmak için yazıyorum ki hiç birşey yok çok şükürrrrrrrrrrrr :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

anneciğimin menapoz dönemine girdiği doğrulandı... dahiliyeye ve kadın doğuma gittik sırasıyla. tahliller yapıldı ki annem idrar tahlili verirken de şeffafmış idrarı...

yediğinin nadiren idrara yansıyacağını gördüğü şeyin regl başlangıcında yoğun gelen kandan dolayı vajina girişinde birbirine karışmış olduğunu/olabileceğini söyledi. (idrar ve regl kanının)

çok şükür tahlillerinde hiç birşeycik çıkmadı turrrrup gibi anneciğim :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

ama bugün tahlil vermek için odaya girerken ki o ilk göz göze geldiğimiz anı asla unutmayacağım :cry::cry::cry::cry:

öyle bi baktı ki anneciğim gözlerimin içine Allah kimseye o duyguyu yaşatmasın :KK61::KK61::KK61::KK61:

daha önce çalıştığım bir hastaneydi ve arkadaşlarım vardı o halimi görünce dayanamayıp oturttular beni ne olduğunu anlamadan ağlamaya başladım :KK61:

annem çıkana kadar toplandım çok şükür zaten o da korkuyordu... ona güçlü görünmek istedi binevi... :KK6:

doktorun söylediği herşey kelimesi kelimesine aklımda ama kısacası ne kum ne taş hiç bir sorun çıkmadı (idrardaki kana bağlı olarak.)

gelen kanın da dediğim gibi regl kanına karışıp idrarda kendini gösterdiğini belirtti

Allah hiç birimizi sevdiklerimizle sınamasın sınarsa da dermanını versin :KK49::KK49::KK49::KK49:En Büyük TÜRKİYE:KK200::anneadayı:

Canım öncelikle çok geçmiş olsun allah acil sifalar versin. Telaş etmeyin. Önemli birşey değildir insallah. Vücut yapısı öyle değişken birşey ki hergün bir başka çalışıyor sistem. Mantıklı ve tehlikeli olmayan bir açıklaması vardır elbet. Canınızı sikmayin. Hemen mutlaka bir doktora gidip acabalardan kurtulun. Şimdiden çok geçmiş olsun. Bak gör birşey çıkmayacak.

Canimmmmmm masallahhh☺☺☺çok sevindimmmm allah a şükür olsun
Bakk dedim birşey olmayacak diye. Çok sevindim. Allah sağlıklı mutluluk ve huzur dolu bir ömür versin size

kızlar yaptığınız şey hiç hoş değil birbirinizle tartışmaya girmeyin. haklı veya haksız yok herkes sorsam kendine göre haklıdır önce bir sakin olun...

yaptığınız tavsiyeler ve yorumlar için teşekkürler annemi özel hastaneye götürücem birazdan evden çıkmış oluruz sonucu buraya yazarım...

birbirinize karşı almış olduğunuz tavır hiç hoş değil keşke diplomatik eğitimden önce kişiliğinizi eğitebilseniz. Allah aşkına siz hep böyle tartışmaya hazır mı dolaşıyorsunuz günlük hayatınız da yapmayın allah aşkına...

Kişilik eğitmek?!!

Annem regl olmuş yazmışsınız ama yine de soyleyeyim aklinizda bulunsun. Böbrek taşı olan insanlar çok hareket ettiklerinde taşlar yerinden oynadığı için kanlı idrar yapabilirler.

Back
X