- 3 Aralık 2012
- 2.572
- 374
- 103
Tabıkı şiddetli acı olur genelde ama..Annenz regldan kaynaklı olup olmadıgını anlayabılır.Dıkkat etsın bence..Regl kırmızısı ıdrarar o kadar bulaşmamalı.Siz götrn doktora annenızı
teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabıkı şiddetli acı olur genelde ama..Annenz regldan kaynaklı olup olmadıgını anlayabılır.Dıkkat etsın bence..Regl kırmızısı ıdrarar o kadar bulaşmamalı.Siz götrn doktora annenızı
Doktora sakın götürmeyin su içsin yeterli mi dedim su ayrıca ne zaman ilaç kapsamına girdiTeşhisi koyup, tedavisini de vermişsiniz ne güzel.Burada iki üç cümleyle hastayı bile görmeden, sağlıklı bir anamnez almadan bu kadar kolay çözüm üretebiliyorsanız doktorlar yıllarca boşuna okuyor demektir.
Yalnız eğer teşhisiniz doğru değilse ve konu sahibi size güvenip doktora gitmezse belki de aciliyeti olan bir hastalığın tanısı konulamayacak ve bu telafisi imkansız problemlere yol açacak.
Lütfen sağlık gibi bir konuda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım.
Sevgili konu sahibi lütfen doktora gidin.Burada çözüm bulamazsınız.
arkadaş kendi düşüncesini yansıtmış hemen şey etmeyin yahu
zaten bende daha önce böyle bişey yaşayan ya da bilen var mı diye konu açtım tabiki annemi doktora götüreceğim
Kendi düşüncesi diye bir şey olamaz bu konuda, en fazla tahmin yürütülebilir o da çok sağlıklı olmaz.
Şu an sadece örnek vermek için söylüyorum; eğer anneniz kanser olsaydı ve siz buradaki yorumlara güvenip doktora gitmeseydiniz, belki de annenizi erken tanı konulmadığı için kaybedebilirdiniz.Çok sert olmuş olabilir ama bu konunun şakası olmaz.
İnsanlar doktorculuk oynamayı çok seviyor ama bunun ne kadar büyük felaketlere sebep olabileceğinin farkında bile değiller.Bu yüzden uyarmak istedim.
İlaç verdiniz demedim ki? Tedavi verdiniz dedim, tedavi sadece ilaçla olmaz.Doktora sakın götürmeyin su içsin yeterli mi dedim su ayrıca ne zaman ilaç kapsamına girdi
Akıl vermek sizin haddiniz değil cnm nerde ve nasıl konuşacağımı sizden daha iyi bilirimKendi düşüncesi diye bir şey olamaz bu konuda, en fazla tahmin yürütülebilir o da çok sağlıklı olmaz.
Şu an sadece örnek vermek için söylüyorum; eğer anneniz kanser olsaydı ve siz buradaki yorumlara güvenip doktora gitmeseydiniz, belki de annenizi erken tanı konulmadığı için kaybedebilirdiniz.Çok sert olmuş olabilir ama bu konunun şakası olmaz.
İnsanlar doktorculuk oynamayı çok seviyor ama bunun ne kadar büyük felaketlere sebep olabileceğinin farkında bile değiller.Bu yüzden uyarmak istedim.
Yazınız çok kırıcı ben üniv eğitimi almış bir insanım sebep sonuç ilişkilerini çok iyi bilirim beni burada ne konuma düşürdünüz farkıbda mısınızKendi düşüncesi diye bir şey olamaz bu konuda, en fazla tahmin yürütülebilir o da çok sağlıklı olmaz.
Tedavı değil ayrıca tavsiye idiİlaç verdiniz demedim ki? Tedavi verdiniz dedim, tedavi sadece ilaçla olmaz.
Akıl vermek tam olarak benim haddim.Ben haddimi bilirim merak etmeyin.Akıl vermek sizin haddiniz değil cnm nerde ve nasıl konuşacağımı sizden daha iyi bilirim
Kendi düşüncesi diye bir şey olamaz bu konuda, en fazla tahmin yürütülebilir o da çok sağlıklı olmaz.
tasta var dıyorsunuz, bobreklerı enfeksıyon kapmıstır ıdrar yaparken kanama ondan olmustur, menopoz evresınde regl bırden kesılmez kanama sıklıgı azalır yada artar, bu surec ortalama 5 yıllık bır surectır ve vucut hormonal degısıklıklerden oturu cesıtlı tepkımeler gosterır.selam kızlar...
size bir konu hakkında danışmak istiyorum...
sabah kalkıp elimi yüzümü yıkamaya giderken annem bana kendiyle ilgili bir durumdan bahsetti...
bu sabah tuvalete çıktığında idrarının kırmızı renkte olduğunu görmüş.
ve bana bunu anlatırken aşırı derece de korktuğunu anladım o yüzden sakin olmaya çalıştım.
annemin böbreklerinde taş vardır hemen onu sordum var mı ağrın kasıklarında ya da böbreklerinde diye hayır hiç ağrım yok başka bir yerimde bile yok dedi.
bende korktum açıkcası. anlattıktan sonra da dedi ki dün bahçede neredeyse yarım bir karpuzu yedim bütün gün akşama kadar dedi.
şimdi bende düşündüm mesela çok su içince idrarımızın rengi şeffafa yakın oluyor içeyince sarımsı bir renkte oluyor ya hani... annemin idrarında ki renk değişimi de bundan dolayı olabilir mi acaba??
bugün hastanemiz çok kalabalık olur dedi annem gitmek istemedi ama biliyorum ki sebep korkması...
bir de bu aralar sanırım menapozda annem bir türlü rahat bir şekilde regl olamıyor... hep kesik kesik...
acaba bu ondan kaynaklanan bir sorun mu yoksa karpuz meselesi mi???
Tıp eğitimi aldığınız kadar insanlara karşı nasıl yaklaşılır üslup dersleri filan da alın bu yaklaşımla bir yere varılamazAkıl vermek tam olarak benim haddim.Ben haddimi bilirim merak etmeyin.
Tıp fakültesi öğrencisiyim, şu an olabilecek bir çok şeyi söyleyebilirim.Ama tam olarak yetkin bir doktor olmadan ben yorum yapma haddini kendimde görmem mesela.Çünkü öğrendiğim ilk şey 'primum non nocere' ; önce zarar vermeyeceksin.
Konu sahibi umarım annenizin bir şeyi çıkmaz.
Aynen cnm ÜSLUP1. "İdrar yolu enfeksiyonu gibi GÖRÜNÜYOR" demek tahmindir zaten teşhis değildir.
2. Kimsenin yazısında doktora gitmesin şunu yapsın yeterli dediğini göremedim.
3. Sizin mantığınızla bakınca bu durumda konu sahibini de terslememiz gerekiyor, hastanede olacağına internette takılıp bunları soruyorsun diye. Çünkü burada takılarak erken tanı konmasını engellemiş oluyor sizin fikrinize göre.
Dediklerinizde haklılık payı var ama üslubunuz inanın hiç hoş değil.
kişiliğinizi eğitin derken ?kızlar yaptığınız şey hiç hoş değil birbirinizle tartışmaya girmeyin. haklı veya haksız yok herkes sorsam kendine göre haklıdır önce bir sakin olun...
yaptığınız tavsiyeler ve yorumlar için teşekkürler annemi özel hastaneye götürücem birazdan evden çıkmış oluruz sonucu buraya yazarım...
birbirinize karşı almış olduğunuz tavır hiç hoş değil keşke diplomatik eğitimden önce kişiliğinizi eğitebilseniz. Allah aşkına siz hep böyle tartışmaya hazır mı dolaşıyorsunuz günlük hayatınız da yapmayın allah aşkına...