karpuzdan olacağını hiç sanmam, o zaman her gün bi renk olurdu idrar.
Bence hemen hastaneye gidin. Sıra bulamazsanız acilden giriş yapın.
İnşallah ciddi bir sorun yoktur.
Anneniz taş düşürüyor..Karpuzla beraber fazlaca sıvı alımı olmuş.Taşn düşmesi için bol sıvı alınması tavsıye edılır.Yalnız ıdrar kanalında tahrışden dolayı kanama olmuştur.Normaldr.Ama muhakkak bı antıbıyotık,ıdrar yolları antıseptıgı kullanması lazım..Doktora gıtsın fılm çekılsn.Geçmış olsun
düzenli ilaç kullanmıyor sadece bir tansiyon ilacı norvacs diye... onda da bu zamana kadar öyle bir sorunumuz olmadıBu arada bazı ilaçlar idrar rengınde kırmızıya dönüştrr.Ayrıca yenılen besınlerde ıdrarda renk degışımı yapar
Ben de anneniz artık regl olmuyor da o yüzden telaşlandı zannettim..
Bi sorun olmamasına sevindim ^^
Teşhisi koyup, tedavisini de vermişsiniz ne güzel.Burada iki üç cümleyle hastayı bile görmeden, sağlıklı bir anamnez almadan bu kadar kolay çözüm üretebiliyorsanız doktorlar yıllarca boşuna okuyor demektir.İdrar yolu enfeksiyonu gibigörünüyor bol su içsin anneniz çok geçmiş olsun
Teşhisi koyup, tedavisini de vermişsiniz ne güzel.Burada iki üç cümleyle hastayı bile görmeden, sağlıklı bir anamnez almadan bu kadar kolay çözüm üretebiliyorsanız doktorlar yıllarca boşuna okuyor demektir.
Yalnız eğer teşhisiniz doğru değilse ve konu sahibi size güvenip doktora gitmezse belki de aciliyeti olan bir hastalığın tanısı konulamayacak ve bu telafisi imkansız problemlere yol açacak.
Lütfen sağlık gibi bir konuda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım.
Sevgili konu sahibi lütfen doktora gidin.Burada çözüm bulamazsınız.
Tabıkı şiddetli acı olur genelde ama..Annenz regldan kaynaklı olup olmadıgını anlayabılır.Dıkkat etsın bence..Regl kırmızısı ıdrarar o kadar bulaşmamalı.Siz götrn doktora annenızıhiç ağrım falan yok dedi ama olabilir belki de
çünkü taş düşüreceği zaman kıvranır acıdan ağrıdan
Onun oyle bı etkısı yok evet..Başka bıseydendrdüzenli ilaç kullanmıyor sadece bir tansiyon ilacı norvacs diye... onda da bu zamana kadar öyle bir sorunumuz olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?