- 5 Ağustos 2024
- 268
- 37
- 26
-
- Konu Sahibi morciveert
Hamile kaldiginizda dami klomen kullanmistinizbende bu ay klomen kullandım yumurtalarım yeterli olgunluga gelseydi catlama iğnesi olacaktım ama gelmediler malesef. doktorumda kendininz deneyin adet olunca gel dedi ya baska ilaçla tedavii olacakmısım. İnşallah bir mucize olurda gtmeme gerek kalmaz
evet, ama şöyle bir şey olmuştu. Ben klomen kullandım. Sonraki hafta çatlama iğnesi oldum. Çatlama iğnesinden 1,5 ay sonra kimyasal gebelik geçiridm.Hamile kaldiginizda dami klomen kullanmistiniz
Merhaba canım bu mesaj beni çok mutlu ettiEvet kuzum artimed de hele hiç çıkmaz artimedin erkeni yalancı pozitif çıkarıyor kaseti ise yalancı negatif aynen em iyisi beklemek
Balım gereksiz umutlandırmak da istemem ama şahit oldum hassas bir test değil yani yüksel bir betadan sonra gösteriyor sen yine de başka bir testle deneMerhaba canım bu mesaj beni çok mutlu ettibütün belirtilerim var göğüs sızısı mide bulantısı koku hassasiyeti baş ağrısı bacaklarda hafif ağrı , kasıklarım dolu dolu rahmim zonkluyor böyle kalp atışı gibi pıt pıt bişeyin bile attığını hissediyorum o zonklama sırasında hatta bende konu açtım bakabilirsiniz bugün regli gecikmemin 1.günü 2 test yaptım artimedin ikisi de negatif gerçekten bu artımed sonuçları yanlış mı gösteriyor
İnşallah vardır bitanem çok teşekkür ederimBalım gereksiz umutlandırmak da istemem ama şahit oldum hassas bir test değil yani yüksel bir betadan sonra gösteriyor sen yine de başka bir testle deneumarım vardır
Belirtilerin var mı canım ?Bende dün AWOX marka erken gebelik testi yaptım, silik bile olsa bi çizgi çıkmadı. bugün bat günüm. Ama düzensizim ben 2 aydır 24ünde oluyorum diye bugün sayıyorum
regl günün 1 gün geçsin hemen git kan ver bende yarın gideceğim kan vermeyeNye bilmiyorum bende hamile hissediyorum kendimi ama çıkmıyor. Bir hafta bekelyip kan vereyim en iyisi
İnşallah ama testte pozitifi görüp öyle kan vermek istiyorum :/ pozitif çıkmayınca kan da çıkarmı ki olsadaregl günün 1 gün geçsin hemen git kan ver bende yarın gideceğim kan vermeyeinşallah hamileyizdir bitanem
Bende kaset testte silin bisey gördüm ilk dakikada erken gebelik negatif bende benim gibi bu durumu yaşayan varmi diye araştırırken siz çıktınız karşıma erken gebelik testinin markasını hatirliyormusunuzİlk erken gebelikle yapmıştım iki gün öncesinde çıkmamıştı daha sonra hastaydım doktor antibiyotik vermişti içime bir şüphe düştü dedim ki ilacı içmeden önce bir test yapayım adetim de iki gün geçmişti bir baktım normal kaset teste hamile çıktım daha sonrasında hatta tekrardan erken gebelik testi yaptım onda yine negatif çıktı sonra gidip kan testi verdiğimde pozitif gördüm yaklaşık sekiz haftalık hamileydim ama yine de erken gebelik testinde çıkmıyordu
Pembe cubuklu bıseydı canımBende kaset testte silin bisey gördüm ilk dakikada erken gebelik negatif bende benim gibi bu durumu yaşayan varmi diye araştırırken siz çıktınız karşıma erken gebelik testinin markasını hatirliyormusunuz
Merhaba canım son durumlarınız nasılİnşallah ama testte pozitifi görüp öyle kan vermek istiyorum :/ pozitif çıkmayınca kan da çıkarmı ki olsada
Merhaba canım. Hamile değilim. Bu ayda letrasan kulandım aksam yumurta kontrolum var :) hayırlısı olsunMerhaba canım son durumlarınız nasıl
Ay hadi bu ay bebiş haberlerimizle inlesin burasııı aminnnnMerhaba canım. Hamile değilim. Bu ayda letrasan kulandım aksam yumurta kontrolum var :) hayırlısı olsun
amiiin inşallah :) Dün gittim kontrole bir yumurtam geliştiğini çok iyi olduğunu hatta çatlamak üzere olduğunu söyledi, iğne vermedi direk aksam ilişki cuma ve pazar ilişki dedi :) Rahim duvarın güzel kalınlaşmış dedi :) çok umutluyum bu seferAy hadi bu ay bebiş haberlerimizle inlesin burasııı aminnnn
İnşallah bu sefer olur canımın içiamiiin inşallah :) Dün gittim kontrole bir yumurtam geliştiğini çok iyi olduğunu hatta çatlamak üzere olduğunu söyledi, iğne vermedi direk aksam ilişki cuma ve pazar ilişki dedi :) Rahim duvarın güzel kalınlaşmış dedi :) çok umutluyum bu sefer
varmı belirti :))İnşallah bu sefer olur canımın içibenimde reglime 7 gün var bakalım bekliyorum
Valla kasıklarımda ince ağrılar oluyo bide iki göğüsüm şiş hassas ince ince sızlıyorvarmı belirti :))
Merhaba artimed kaset test yalancı negatif mi cıkarıyorEvet kuzum artimed de hele hiç çıkmaz artimedin erkeni yalancı pozitif çıkarıyor kaseti ise yalancı negatif aynen em iyisi beklemek