- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 34
- Konu Sahibi Sermin3694
Karnım sık sık sertleşiyor taş gibi oluyor doktora gitmeli miyim bu kasılma sıkıntı midir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sana birşey sorucamDoğum zamanın gelmiş . Nst de çıkar mutlaka. Eğer rahatsız edecek kadar sık sa acile git. Değilse sancını bekle
Çok sık oluyor karnım taş gibi sertleşiyor iyice ağrım yok hiç ama bebek toplanıyor iyice çarşamba günü 45 50 ye çıkıyordu sancim ama iyi dedi doktorAralıklar ne sıklıkta?Dr unu ara bildir.
Bu 3. Gün canım çok sık oluyor ağrım hiç yok ama bebek öyle toplanıyor hiç hareket etmiyor saniye kadar az değil bide bisure semsert özellikle akşam çok şık oluyorDoğum zamanın gelmiş . Nst de çıkar mutlaka. Eğer rahatsız edecek kadar sık sa acile git. Değilse sancını bekle
Böyle ikinma karnımı aşağıya itme hissi geliyor karnım iyice geriliyor o an zaten heryere sert oluyorCanim bende 39 haftadayim yürüyünce benimde karnim geriliyo yada is yaptigimda rahimdeki o vakumla cekme hissi bendede oluyo oğlusum kanala girmis dogum yakin ama bi belirti yok![]()
O kasılmalar normal canım artık Doğum habercisi. Nst ye en son ne zaman girdin sancın çıkmış mıydıBu 3. Gün canım çok sık oluyor ağrım hiç yok ama bebek öyle toplanıyor hiç hareket etmiyor saniye kadar az değil bide bisure semsert özellikle akşam çok şık oluyor
Ben de sana birşey sorucamRizeli-53
Oğlumun hareketi azaldı gibi.Ve çıkış yoluna baskı yapıyor gibi.Sanki vakumla su cekiyorlar gibi aşağıya doğru.2-3 kez arka arkaya aynı şeyi yaşadım bu gece. Böyle bir şey normal mi
Canım çarşamba girdim 45 50 lerdeydi sancim hepO kasılmalar normal canım artık Doğum habercisi. Nst ye en son ne zaman girdin sancın çıkmış mıydı
Her zaman in tadı başka canım ama son zamanlar hem zor hem korku hem heyecan karışık duygularBende 11 deyim sert bende keşke sizin gibi son ayın içinde yada haftanın içinde olsam![]()
Şimdi sancı çıkar az da olsa kasılmalar Rahmi yumuşatıyor Açılmayı sağlıyotCanım çarşamba girdim 45 50 lerdeydi sancim hep