Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bir bakın kararsız kaldım :(

amazon07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2010
35
0
0
- Yurtdışı
merhabalar saçımı kahve ve ya kumral tanlarında boyayacağım ama tam olarak ne yapacağıma karar veremedim. ama bir değişiklik istiyorum. esmer ten -buğday ten arası bir ten rengim var. gözlerim açık kahve , kaşlarım da çok siyah. ama doğal saçım o kadar siyah değil.

sizce nasıl bir renk yakışır bana? yüzümü daha aydınlık göstersin istiyorum gözlerimle uyum sağlasın ve kaş rengim çok koyu olduğu için saçlarımla kötü durmasın istiyorum. ve diplerim geldiğinde (doğal saç rengim küllü kahve gibi) kötü durmasın. ( çok mu şey istiyorum ) ve kendi doğal rengimden daha açık bir renk istiyorum koyu renk olmasın.
çikolata kahve, fındık kabuğu, ceylan kahvesi, küllü kumrallar gibi tonlardan bir renk seçeceğim. daha önce ceylan kahvesi yapmıştım yakışmıştı ama bu kez daha farklı olsun istiyorum. özellikle açık kumral yakışırsa çok isterim yapmayı. sizce yakışır mu açık kumral?

açık kumral yakışır , küllü kumral da yakışır... kaş rengi saç renginden daha koyu olduğunda yüz daha güzel görünür zatenn...
çikolata kahve çok koyu , siyaha yakın bir renk sakın yapma ...:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…