Kızlar bir bakın bu ne demek? Bir el atın lutfen.

Çok afedersiniz yaşadığınız hayatı yaşam tarzınızı vs bilemem tabi ben eşimi değil bir kızla mesajlaşmak cuma mesajı vs. Değil yemeğe çıkmak ben istemediğim sürece konuşamaz bile o ne yaaa yok bide kıza eşim kıskanıyor filan kız kendini ne zannediyor eşiniz nabıyor ben kıskancım eşimi kısıtlarım isteyen istediğini düşünsün bu kadar rahat olmayın bence...

Bariz kızın ilgisi eşinizin hoşuna gidiyo ve size saygısını da yitirmiş ne yazık ki ne demek eşim kıskanıyo senden kaynaklı değil demek sinirlerim bozuldu senden kaynaklı değil diyo ki hala msj atabilsin diye Eşiniz istese zaten ne hakla msj atacak sizin çileden çıkmanız ne yazık ki esinizin umrunda değil gibi görünüyor o tarz msj atmaniz yersiz olmus ben olsam ağzının payını verir eşime kendine ceki düzen vermesi gerektiğini son kez söylerdim hee hala devam ediyosa onlar yolunu çizmişler zaten kendini boşa paralıyosun demektir evi terketme sebebidir bu resmen

Şunu bilir şunu söylerim kanka ayağı g.t ayağı.

Ben açıkça belirtirim kıskanç olduğumu herkesin hareketlerine dikkat etmesi gerektiğini. Gözüm dönerse de çok pis çirkefleşirim.

İnsana net bir hayat sağlıyor tavsiye ederim.

Siz de normal bir erkek arkadas edinin .Bence kısasa kısas.Kıskanırsa normal arkadasım dersiniz

Kız mı önemli sen mi bu kızda seninle aranı açacak kadar vazgeçilmez olan nedir? Eşin ilgisini fark etmiş bir heyecan gurur okşanması peşinde gözüküyor. En sinir olduğum erkek tipi. Tamamen özgüvensiz. Baksana sen işine evliliğine arkadaşım çok mu lazım pohpoh!

Aynı şey kadın yapsa eşi böyle mi karşılar acaba. Kıskanmayı bırak neler der namusuna kadar dil uzatır belki de adamı öldürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…