Kızlar bir bakın. Birkaç gündür garip bir şey var ben de

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
kızlar bı kac gundur sankı elektrık gıdıp gelıyo mısalı sankı tıtrıyorum anlamadım hıcbı hastalıgım yok anlık oluyo bı bıkac san surup gıdıyo ara ara gecmesse doktora gıdıcem neden acaba belkı bı bılen vardır hangı doktora gorunsem gecmessse umarım gecer uzuntuden olur mu kı bıraz moralım bozuldu agladım gectı sımdı ıyıyım ama

canım sen bu ara kendını strese soktun uzuldun bence ondan oluyodr ama egerd evam ederse gozuk bı doktora ama hangı doktr bakar bılemıcem
stres yapma uzulme herseye

O bi anlık bişey bende de olur hep, özellikle uykuya dalarken, aynen elektrik gidip geliyo misali kaydirigubbakcemile3 azrail yokladı derler bide :1ninca:
Önemli bişey olacağını sanmıyorum ama geçmiş olsun cnm . .

saolun kızlar pamuk prenses acı hatıralar bılmıyorum ınsallah oyledır elktrık var sankı vucudumda gıdıp gelıyo

Olabılır canım bak bazı zamanlar ayın ve gÜneŞın etkısıyle ınsanlarda Özellıkle Çocuklarda elektırık bırıkmesı oluyomuŞ ınce pamuk bırŞeyler gıy Çıplak ayakla Çımen de yada toprakta yÜrÜ bol bol

aksam yuruyusleri yap boyle sahil kesimlere git denize uzun uzun bak.. imkanin varsa kumsalda ciplak ayak dolas.. bitkisel caylar dene..
rahatlaman lazim sinir sistemin bozulmus olabilir..

X