Kızlar bir bakarmsnz 6 haftalık gebelik kese var bebek yok

Milamm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
220
100
30
Herkese merabalar ben hamileliğimi çok erken öğrendim bat a 8 gün kala neyse herşey güzel giderken 5+3 te ilk muayene için hastaneye gittim orda kesenin olduğunu hatta iki kesenin olduğunu ama içlerinin boş olduğunu söylediler bugün tekrar özel hastaneye gittim tam 6 haftalık olduk bugün ki doktor da aynı şeyi söyledi iki kese olduğunu ama içinde bebek olmadığını neden öyle oldu anlayamadım gebeligimi çok erken öğrenmeme rağmen bebeğin gorunmemesi tuafima kaçıyor başına böyle birsey gelen oldumu yardımcı olur musunuz utrasyon görüntüsünü de atcam

Eklentiler

• 16854490047241912987506066334339.jpg
    16854490047241912987506066334339.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 4.527
Merhaba, herkesin gebeliği kendine özeldir ve tabii doktorunuz daha iyi bilir ama bende 6 haftalıkken sadece kese gördüm 8.haftada hem bebeği hem kalp atışını gördüm yani erken olabilir

Herkese merabalar ben hamileliğimi çok erken öğrendim bat a 8 gün kala neyse herşey güzel giderken 5+3 te ilk muayene için hastaneye gittim orda kesenin olduğunu hatta iki kesenin olduğunu ama içlerinin boş olduğunu söylediler bugün tekrar özel hastaneye gittim tam 6 haftalık olduk bugün ki doktor da aynı şeyi söyledi iki kese olduğunu ama içinde bebek olmadığını neden öyle oldu anlayamadım gebeligimi çok erken öğrenmeme rağmen bebeğin gorunmemesi tuafima kaçıyor başına böyle birsey gelen oldumu yardımcı olur musunuz utrasyon görüntüsünü de atcam
Betaniz kaç peki

Benim de sata göre 6+2 de görünmedi. 1 hafta sonra gittik. Karından yine görünmedi. Vajinal baktılar. O şekilde göründü. Kalp atışını da duymuştuk. Sizin karından görünmediyse vajinal bakmaları gerekirdi

Hayır karın muaynesi
Görünmemesi çok normal o zaman canım. Ben de 5. Haftamda vajinal muayene ile kalp atışını görmüş olmama rağmen ertesi gün karından bakıldığında kese boş görünmüştü. Bir hafta sonra yolk kese görünecektit

Görünmemesi çok normal o zaman canım. Ben de 5. Haftamda vajinal muayene ile kalp atışını görmüş olmama rağmen ertesi gün karından bakıldığında kese boş görünmüştü. Bir hafta sonra yolk kese görünecektit
Ay umarım görünür çok korkuyorum

Aaa ikiz gebelik ne kadar güzel bende ilk gebeligimde böyle görmüştüm minnoslarimi 8 haftalikken kalp atışını ve kendilerini görmüştük bitanesini sağlıcakla aldım kucagima sukr . acele etmeyin gorunmuo hemen bende 6 haftaya yaklastm ama kese bile goremioz hala keşke yine 2 iz olsa hayırlısı Allah'tan

Bende 5 haftalikda gitdim bu gun kese var bebek yok dedi doktor aglamaktan harab oldum resmen .bekliyorumm . Hic belirtim bile yok
Kuzum 5 haftalık çok çok erken. Normal öyle olması. Ben 6+5 te bebeği anca görmüştüm. 5.haftada henüz kese yeni oluşuyor oluyor. Herkesin aynı yani. Ağlayıp, üzülecek bir durum yok bunda. Sıkma hiç canını

X