- Konu Sahibi __superisi
-
kızlar tavsiye edebileceğiniz bir doğum kontrol hapı varmı? Pek bilgim yokta :) Lütfen yardımcı olurmusunuz?
Hiç doğum kontrol hapı kullanmadım ama yasmin en iyisi diye duymuştum bir doktordan...
gineraaaaAA YAN ETKİSİZkızlar tavsiye edebileceğiniz bir doğum kontrol hapı varmı? Pek bilgim yokta :) Lütfen yardımcı olurmusunuz?
gineraaaaAA YAN ETKİSİZ
tatlım adet düzeni için ben yasmini kullandım ama arkadaş tavsiyesiyle annemin haberi yoktu gördü havale geçirdiyasmin bende hiç yan etki yapmadı adetimide çook düzünledi gerçekten ama bir keresinde 1 tane içip bıraktım hemen regl oldum gene zararlı yani öle yapmak sen yapma kullan tavsiye ederim tabi gebelikten korur mu bilmiyorum
mrb yasmin daha iyi diana35 bende yan etki yapmıstı kafamı kaldıracak hal bırakmamıştı ama yasmin yan etki yapmadı...
evet en etkilisiymiş hem bıraktıktan sonrada etkisi devam ediyormuş diye duydum ben kuzenimden 3 sene kullanmış 2 sene çocukları isteselerde olmadı
canım bnde hiç kullanmadım,kullanmak istiyorum ama bir zararı olurmu blmiyorum, yasmini bnde duymuştum bir araştırırım, yinede saol canım :)
cnm zaten bn çocuk düşünmüyorum o yüzden, yinede araştırmak lazım en iyisini kullanmak sağlık açısından daha iyi :)
tatlım kesin çözümler var doktoruna bi danış istiyosan nede olsa kmyasal girmesin boşuna yıllarca vucüduna
saol canım bir doktora grrncem :)
bence eğer artık çocuk istemiyorsan ria yani spiral taktır haptan daha etkili
Diane 35 kullandim. Evlenmeden once de tedavi amacli kullaniyordum. Tavi doktor kontrolunde almak en iyisi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?