• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bir bakarmısınız :)

__superisi

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
154
16
298
antalya
kızlar tavsiye edebileceğiniz bir doğum kontrol hapı varmı? Pek bilgim yokta :) Lütfen yardımcı olurmusunuz? :16:

Son düzenleme:
tatlım adet düzeni için ben yasmini kullandım ama arkadaş tavsiyesiyle annemin haberi yoktu gördü havale geçirdi:D:D:D:D yasmin bende hiç yan etki yapmadı adetimide çook düzünledi gerçekten ama bir keresinde 1 tane içip bıraktım hemen regl oldum gene zararlı yani öle yapmak sen yapma kullan tavsiye ederim tabi gebelikten korur mu bilmiyorum

tatlım adet düzeni için ben yasmini kullandım ama arkadaş tavsiyesiyle annemin haberi yoktu gördü havale geçirdi:D:D:D:D yasmin bende hiç yan etki yapmadı adetimide çook düzünledi gerçekten ama bir keresinde 1 tane içip bıraktım hemen regl oldum gene zararlı yani öle yapmak sen yapma kullan tavsiye ederim tabi gebelikten korur mu bilmiyorum

canım bnde doğum yapalı 2 yıl oldu, en iyi yöntem doğum kontrol hapı diyorlar, bnde kullanmadığım için blmiyorum, fikir edinmek istedim, bilgi için saol :)

evet en etkilisiymiş hem bıraktıktan sonrada etkisi devam ediyormuş diye duydum ben kuzenimden 3 sene kullanmış 2 sene çocukları isteselerde olmadı

Diane 35 kullandim. Evlenmeden once de tedavi amacli kullaniyordum. Tavi doktor kontrolunde almak en iyisi bence

Back