Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ne yaptınız acaba benimde gece koyduğum fitilden sonra sabah lekeli çıkıyo fazlalıkları kahvemsiKızlar şuan 7 haftalık hamileyim 6 haftalıkta kalp atışı ve keseyi gördüm kesenin etrafında kanama yok dedi doktor ama ara ara açık renk lekelenme oluyor veya kahverengi progestan iğne kan sulandırıcı fitil de kullanıyorum her olduğunda endişenileniyorum başına gelen var mı
Merhaba ne yaptınız acaba benimde gece koyduğum fitilden sonra sabah lekeli çıkıyo fazlalıkları kahvemsi
Normal o haftada bende de olmuştuKesti canım lekelenmem yarın kontrolüm var bakalım inşallah iyidir sende durumlar nasıl
Normal o haftada bende de olmuştu
Geceler uykusuz gündüz uykulu arada kramp çok azcık kahve lekeler geliyor belli belirsiz ay ne zormuş yaKesti canım lekelenmem yarın kontrolüm var bakalım inşallah iyidir sende durumlar nasıl
Geceler uykusuz gündüz uykulu arada kramp çok azcık kahve lekeler geliyor belli belirsiz ay ne zormuş ya
Ay evet 7 gün var kontrlme kalp atışı alsamda rahatlsm azcıkZormuş valla en zoruda acaba iyimi bişey oldumu hissi
Canım ben 6 haftada kalp atışını gördüm hic bir sıkıntı yoktu 7 haftada kalp atışını duymak için gideceğimiz günün sabahında saat 6 gibi aşırı bir ağrı girdi lavaboya kalktım hic kanamam yoktu tekrar yattım randevu 9 gibiydi 8 de kalkar kalkmaz birden kan boşaldı. Bir pedi dolduracak kadar. Saati beklemeden koştuk gittik. Doktor baktı bebek yaşıyor sıkıntı yok ama kesenin etrafında kanama alanı var ve kanama alanı keseyle aynı boyutta bu düşük riski deyip bir gece hastanede yatırdı. Ertesi gün çıktım kan sulandirici tüm igne ve ilaçları kestik. (Benim tüp bebekti) Ve bana sadece tuvalet icin yerinden kalkacaksın sürekli yatacaksın dedi. Benim bazen çok bazen az az kanamalarım sürekli devam etti. Progestan igne ve fitillerimi hep kullandım ve sürekli yattm. Bebek büyüdükçe kanama alanina baski yapacak o kan ya disari akacak ya da da rahim icinde emilip kaybolacak dedi. Sürekli yatmama ragmen sürekli kanamam oldu. Su an 12+ lardayiz 11 haftaya kadar oldu. Ve hala kanama alanı var ama boyutu aşırı küçüldü. Kalbini ferah tut. Ben hep hop oturup hop kalktım bebeginin nasibi varsa bir seycik olmaz. Ben ilk bebeğimi bundan binde bir daha az bir kanamayla kaybetmiştim bu da oyle olacak sandim. Rabbimw şükürler olsun bebegim gayet iyi. Dualarım seninle rabbim melegini sag salim sana kavustursun.Öyle ama işte korkuyorum bazıları yazmış lekenmeden sonra kalbi durdu felan o yüzden evham yaptım biraz
Canım ben 6 haftada kalp atışını gördüm hic bir sıkıntı yoktu 7 haftada kalp atışını duymak için gideceğimiz günün sabahında saat 6 gibi aşırı bir ağrı girdi lavaboya kalktım hic kanamam yoktu tekrar yattım randevu 9 gibiydi 8 de kalkar kalkmaz birden kan boşaldı. Bir pedi dolduracak kadar. Saati beklemeden koştuk gittik. Doktor baktı bebek yaşıyor sıkıntı yok ama kesenin etrafında kanama alanı var ve kanama alanı keseyle aynı boyutta bu düşük riski deyip bir gece hastanede yatırdı. Ertesi gün çıktım kan sulandirici tüm igne ve ilaçları kestik. (Benim tüp bebekti) Ve bana sadece tuvalet icin yerinden kalkacaksın sürekli yatacaksın dedi. Benim bazen çok bazen az az kanamalarım sürekli devam etti. Progestan igne ve fitillerimi hep kullandım ve sürekli yattm. Bebek büyüdükçe kanama alanina baski yapacak o kan ya disari akacak ya da da rahim icinde emilip kaybolacak dedi. Sürekli yatmama ragmen sürekli kanamam oldu. Su an 12+ lardayiz 11 haftaya kadar oldu. Ve hala kanama alanı var ama boyutu aşırı küçüldü. Kalbini ferah tut. Ben hep hop oturup hop kalktım bebeginin nasibi varsa bir seycik olmaz. Ben ilk bebeğimi bundan binde bir daha az bir kanamayla kaybetmiştim bu da oyle olacak sandim. Rabbimw şükürler olsun bebegim gayet iyi. Dualarım seninle rabbim melegini sag salim sana kavustursun.
Amin bu isler önce nasip sonra moral. Canınızı sıkmayınYaaa Allah razı olsun rabbim sizinkinide bağışlasın
Benimde geceler uykusuz geçiyo çok zorlanıyorumGeceler uykusuz gündüz uykulu arada kramp çok azcık kahve lekeler geliyor belli belirsiz ay ne zormuş ya
İlaçlardan mı acabaBenimde geceler uykusuz geçiyo çok zorlanıyorum
Öyle olduğunu düşünüyorum tam uykuya dalacağım sırada birden uyanıyorum sizde nasıl oluyorİlaçlardan mı acaba
Bende öyle okuyorum o kadar bide yok dk bası gözüm açılıyo döne döne sabahı ediyorumÖyle olduğunu düşünüyorum tam uykuya dalacağım sırada birden uyanıyorum sizde nasıl oluyor