• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bir bakarmisiniz

Cicsk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2019
495
537
53
28
Kizlar selam rahim filmi cektim adetim gecikti 2 gun hamile olabilir miyim acaba gbelik testi yapsam cikar mi?fikirleriniz onemlidir

Rahim filmini regl biter gitmez çektirmişsinizdir yani normal yumurtlama günü kaçmamıştır eğer gebelik oluştu ise yüksek ihtimalle 2 gün gecikmede idrar testi ile gebelik çıkar

Rahim filmi öncesi antibiotik ve agri.kesici verdi mi dr ondan sonra ne zaman beraber.oldunuz bana da hsg çekilecekti anestezi yapmayacağım diyince ben vazgeçtim yaptırmadım ve o ay hamile kaldim ama öncesinde 1 kapsül antibiotik aldim bosuna aldirdi o antibiyotigi bana

Rahim filmi öncesi antibiotik ve agri.kesici verdi mi dr ondan sonra ne zaman beraber.oldunuz bana da hsg çekilecekti anestezi yapmayacağım diyince ben vazgeçtim yaptırmadım ve o ay hamile kaldim ama öncesinde 1 kapsül antibiotik aldim bosuna aldirdi o antibiyotigi bana
Ben anestesi yapilmadan rahim filmi cektim rahim filmi cektikten sonra antibiyotig verildi ve bir ilac daha verdi dktorum rahim filmi cektim iliski oldu sonra ki guun

Antibiyotik kullanıyorsaniz hamile kalinca sıkıntı olmasin

Back