teşekkür ederim rica etsem paylaşabilir misin benımle yaptıgın hatayı benim ilk çünkü neyi nasıl yapcam bilmiyorum suan düşünemiyorum bile yoktur dıye bir de adet belirtileri olunca cok önemsememiştimTebrik ederim hamilesiniz 1 hafta sonra tekrarlayın koyulaşır 8 haftalikkende kontrole gidin benim yaptığım hataya düşmeyin
teşekkür ederim sadece adet döneminde ollan hafıf sancım var suanda baska da hiç birşey yokTebriklerbelirtiniz var mıydı
Hayırlı olsun var görünüyor inşallah kanda da sağlıklı bir şekilde ilerler. Daha çok yeni olduğu için öyle çıkmışKizlar acil yardım !!Adet günüme 2 gün var test yaptım aynı gün 2 kere belli olmayan çizgi var hamile miyim
Bak canim ben 3 hafta once gebelik testinde öğrendim gebeligimi sakina sakin 8 haftayi doldurmadan hiçbir doktora gitme ben gittim öğrendikten 1 hafta sonra keseyi gördüler dedilerki 6 haftalık bebeği göremedim icinde 2 hafta sonra gel dedi dün gittim bebeği gördüğü halde makinasının hatasi yüzünden bebeğin öldü 1 hafta sonra kurtaj dedi isterseniz baska doktorada görünün dedi ardindan dün eşimle özel başka hastaneye gittik ordada keseyi gördü yolk sacını gordu bütün testlerimin normal olması bütün hamilelik belirtilerimi tek kelimeyle silip attilar öyle soyleyim sana karnima basa basa sanki doğum ettirir gibi o doktorda canimi yaka yaka iş yapti bebeğim arkaya kaçmış meğerse dediki beta bakacam progesteron bakacam dedi bugün sabah beni arıyor doktor diyorki gebelik hormonlariniz güzel bebeğinizin yasayacagini sanmıyorum progesteron seviyeniz düşük kanamaniz olursa gelin alicaz dedi ben bugün çıldırdım baska özele gittim olani biteni anlattım ultrasona girdim ve bebeğimi bebegimin kalbini gördü cok minik olduğu için şu an kalp atiminin yakalanamayacagini kesem etrafında kanama olmadığını alttan ultrasona soktugunda ise zorlandigimi gördü bazi hastanelerde testler yanlışlık yapabiliyor hata payi olduğunu düşünüyorum dedi 1 hafta sonra tekrar gelin bebeginizin kalbini duyalim dedi sakin karninda bebegin buyumeden gitme benimki gec döllenme olmuş bebek küçük kalmış doktor d vitamini yazdı progesteron icin gec kaldigimi söyledi ekmek kes süt içme bol bol meyve sebze ye yat dinlen haftaya görüşelim dedi yani demem oki hâlen bastıkları yerler sızım sızım sızlıyor yok yere kürtaj ediceklerdi beni benimde ilk bebeğim kurban olduğum Rabbim en sonunda gösterdi bebegide bebeğim kurtuldu yoksa bebeğimi alacaklardı artik kimseye guvenemicem doktorlardan artık hepsi kasap olmuş varsa yoksa hastanelerine para kazandirmak olmuş işleri ben o iki doktora iki gunde 1500 lira para döktüm iki hafta öncede 880 lira tahlil yaptırdım gerisini sana bırakıyorum bol bol istirahat et sebze meyve ye uzan vakit buldukça agir kaldırma ekmek yeme tuzu azalt Allah kolaylık versin sanada canim benimteşekkür ederim rica etsem paylaşabilir misin benımle yaptıgın hatayı benim ilk çünkü neyi nasıl yapcam bilmiyorum suan düşünemiyorum bile yoktur dıye bir de adet belirtileri olunca cok önemsememiştim
Ha bide bebeğin senin vucudundaki vitaminlerle beslenicek onu soyleyim plesanta ustlenene kadar bol bol yumurta sebze meyve ye şekerli fazla yeme çünkü kan testinde glukoz aks yüksek cikar tekrar teste sokarlar sekeri meyvelerden al hic korkma bebegin folik asit lazim olucak sadece onun icin git kendini fazla kurcalatma sakin doktorlara hayırlı hamilelikler dilerim tüm hamilelereteşekkür ederim rica etsem paylaşabilir misin benımle yaptıgın hatayı benim ilk çünkü neyi nasıl yapcam bilmiyorum suan düşünemiyorum bile yoktur dıye bir de adet belirtileri olunca cok önemsememiştim
Ha sunuda soyleyim kesinlikle kahvelerin hiç bir çeşidini içme cayida gunde 3 bardak açık sınırlı tutteşekkür ederim rica etsem paylaşabilir misin benımle yaptıgın hatayı benim ilk çünkü neyi nasıl yapcam bilmiyorum suan düşünemiyorum bile yoktur dıye bir de adet belirtileri olunca cok önemsememiştim
benimle tecrübni paylastıgın için cok teşekkür ederim dediklerini dikkate alacagım.allah saglık sıhat versin bebeğine :)Bak canim ben 3 hafta once gebelik testinde öğrendim gebeligimi sakina sakin 8 haftayi doldurmadan hiçbir doktora gitme ben gittim öğrendikten 1 hafta sonra keseyi gördüler dedilerki 6 haftalık bebeği göremedim icinde 2 hafta sonra gel dedi dün gittim bebeği gördüğü halde makinasının hatasi yüzünden bebeğin öldü 1 hafta sonra kurtaj dedi isterseniz baska doktorada görünün dedi ardindan dün eşimle özel başka hastaneye gittik ordada keseyi gördü yolk sacını gordu bütün testlerimin normal olması bütün hamilelik belirtilerimi tek kelimeyle silip attilar öyle soyleyim sana karnima basa basa sanki doğum ettirir gibi o doktorda canimi yaka yaka iş yapti bebeğim arkaya kaçmış meğerse dediki beta bakacam progesteron bakacam dedi bugün sabah beni arıyor doktor diyorki gebelik hormonlariniz güzel bebeğinizin yasayacagini sanmıyorum progesteron seviyeniz düşük kanamaniz olursa gelin alicaz dedi ben bugün çıldırdım baska özele gittim olani biteni anlattım ultrasona girdim ve bebeğimi bebegimin kalbini gördü cok minik olduğu için şu an kalp atiminin yakalanamayacagini kesem etrafında kanama olmadığını alttan ultrasona soktugunda ise zorlandigimi gördü bazi hastanelerde testler yanlışlık yapabiliyor hata payi olduğunu düşünüyorum dedi 1 hafta sonra tekrar gelin bebeginizin kalbini duyalim dedi sakin karninda bebegin buyumeden gitme benimki gec döllenme olmuş bebek küçük kalmış doktor d vitamini yazdı progesteron icin gec kaldigimi söyledi ekmek kes süt içme bol bol meyve sebze ye yat dinlen haftaya görüşelim dedi yani demem oki hâlen bastıkları yerler sızım sızım sızlıyor yok yere kürtaj ediceklerdi beni benimde ilk bebeğim kurban olduğum Rabbim en sonunda gösterdi bebegide bebeğim kurtuldu yoksa bebeğimi alacaklardı artik kimseye guvenemicem doktorlardan artık hepsi kasap olmuş varsa yoksa hastanelerine para kazandirmak olmuş işleri ben o iki doktora iki gunde 1500 lira para döktüm iki hafta öncede 880 lira tahlil yaptırdım gerisini sana bırakıyorum bol bol istirahat et sebze meyve ye uzan vakit buldukça agir kaldırma ekmek yeme tuzu azalt Allah kolaylık versin sanada canim benim
beslenme düzenini değiştirmem gerek o zamanHa sunuda soyleyim kesinlikle kahvelerin hiç bir çeşidini içme cayida gunde 3 bardak açık sınırlı tut
teşekkür ederim daha kan testi vermedim pazartesi vereceeğim suan regli sancıları gibi sancılarım var 3.testi de yaptım o da aynı sekilde cıktı hayırlısı ne ise o olsunHa bide bebeğin senin vucudundaki vitaminlerle beslenicek onu soyleyim plesanta ustlenene kadar bol bol yumurta sebze meyve ye şekerli fazla yeme çünkü kan testinde glukoz aks yüksek cikar tekrar teste sokarlar sekeri meyvelerden al hic korkma bebegin folik asit lazim olucak sadece onun icin git kendini fazla kurcalatma sakin doktorlara hayırlı hamilelikler dilerim tüm hamilelere
Aynen bol vitamin tuketmen lazım tum hamileler icin bu böyle zaten tek bize degilki can tasiyoruz sonuçtabeslenme düzenini değiştirmem gerek o zaman
Amin canim sende mutlu olursun insallah kurcalatma fazla kendini tek demem sana bunlar kendine bebeğine dikkat etbenimle tecrübni paylastıgın için cok teşekkür ederim dediklerini dikkate alacagım.allah saglık sıhat versin bebeğine :)
cok teşekkür ederim canım :)))Amin canim sende mutlu olursun insallah kurcalatma fazla kendini tek demem sana bunlar kendine bebeğine dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?