kızlar bir bakar mısınız?

xasthur

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
111
17
24
aranızda hisleri kuvvetli olan felan varmı o tür şeylerden anlayan özelden birşeyler atsam kahve fincanı felan yorumlarmısınız lütfen

Mevzu ney anlatda ona göre :işsiz:
biraz uzun canım ama bu çeyreği bile değil
durumumuz şöyle bu sene yeni bir okula geldim son. sınıfım o ise bir sınıf kücük bu cocuk gözüme çarptı. bende fal baktırmayı severim telefonumdan fal baktırayım dedim baktırdım falcıya sorular sordum unutmayayım diye notlarima kaydettim tmmı. Telefonumu da sınıfta unutmusum o aralar şifre yok biri okuyup gösterdi yüzde yüz o okumasada bizim sınıftan okuyup söylemislerdir notlarima bakmışlsrdır bende dedim okumuşlardır açılayım rahatlayayım açıldım cocuğa canım. instadan Ama biliyorsun dedim hoslandigimi telefonumu unuttum sınıfta mutlaka biri okuyup gösterdi sana dedim. okulda senin gibi birini tanıyorum ama hoslandigini senden duyuyorum dedi Okumadık dedi ama okudular biliyorum neyse ben buna acılınca bulusalım salı günü dedi buluştuk konustuk ama hemen umutlanma senden hoslanmiyorum henüz dedi konustuk felan bir hafta ben tripler attim telefonumu okudukları düşüncesiyle oda bıktı Snapten serileşiyoruz felan ben böyle değildim beni sen böyle yaptın dedi beni unutmak istiyosan başkalarına yz aklına getirme dedi felan bu bana tekrar bulusalım bile diyodu ben triplerimle cocuğu bunalttim sanirim sana evet de demedim hayır da demedim dedi tanışmak istedim dedi felan senle tartısınca moralim bozuluyordu dedi triplerin bitiyor bitmiyor değil ama yenisi geliyor felan dedi kısaca pismanım keske tartışma cıkartmasaydım hep tartısma cıkıyor dedi bana herşeyi kendine pay cıkartarak yanlıs anlıyosun demişti son tartışmamızda yazarsan yazarım yazmazsan yazmam dedi suan özür dilesemde eskisi gibi olur mu ki?:işsiz: canım fincanı mı atiyim mi?

durumumuz şöyle bu sene yeni bir okula geldim 12. sınıfım o ise 11. bu cocuk gözüme çarptı. bende fal baktırmayı severim telefonumdan fal baktırayım dedim baktırdım falcıya sorular sordum unutmayayım diye notlarima kaydettim tmmı. Telefonumu da sınıfta unutmusum o aralar şifre yok biri okuyup gösterdi yüzde yüz o okumasada bizim sınıftan okuyup söylemislerdir notlarima bakmışlsrdır bende dedim okumuşlardır açılayım rahatlayayım açıldım cocuğa canım. instadan Ama biliyorsun dedim hoslandigimi telefonumu unuttum sınıfta mutlaka biri okuyup gösterdi sana dedim. okulda senin gibi birini tanıyorum ama hoslandigini senden duyuyorum dedi Okumadık dedi ama okudular biliyorum neyse ben buna acılınca bulusalım salı günü dedi buluştuk konustuk ama hemen umutlanma senden hoslanmiyorum henüz dedi konustuk felan bir hafta ben tripler attim telefonumu okudukları düşüncesiyle oda bıktı Snapten serileşiyoruz felan ben böyle değildim beni sen böyle yaptın dedi beni unutmak istiyosan başkalarına yz aklına getirme dedi felan bu bana tekrar bulusalım bile diyodu ben triplerimle cocuğu bunalttim sanirim sana evet de demedim hayır da demedim dedi tanışmak istedim dedi felan senle tartısınca moralim bozuluyordu dedi triplerin bitiyor bitmiyor değil ama yenisi geliyor felan dedi kısaca pismanım keske tartışma cıkartmasaydım hep tartısma cıkıyor dedi bana herşeyi kendine pay cıkartarak yanlıs anlıyosun demişti son tartışmamızda yazarsan yazarım yazmazsan yazmam dedi suan özür dilesemde eskisi gibi olurmuki :63:

durumumuz şöyle bu sene yeni bir okula geldim 12. sınıfım o ise bi yas kücük bu cocuk gözüme çarptı. bende fal baktırmayı severim telefonumdan fal baktırayım dedim baktırdım falcıya sorular sordum unutmayayım diye notlarima kaydettim tmmı. Telefonumu da sınıfta unutmusum o aralar şifre yok biri okuyup gösterdi yüzde yüz o okumasada bizim sınıftan okuyup söylemislerdir notlarima bakmışlsrdır bende dedim okumuşlardır açılayım rahatlayayım açıldım cocuğa canım. instadan Ama biliyorsun dedim hoslandigimi telefonumu unuttum sınıfta mutlaka biri okuyup gösterdi sana dedim. okulda senin gibi birini tanıyorum ama hoslandigini senden duyuyorum dedi Okumadık dedi ama okudular biliyorum neyse ben buna acılınca bulusalım salı günü dedi buluştuk konustuk ama hemen umutlanma senden hoslanmiyorum henüz dedi konustuk felan bir hafta ben tripler attim telefonumu okudukları düşüncesiyle oda bıktı Snapten serileşiyoruz felan ben böyle değildim beni sen böyle yaptın dedi beni unutmak istiyosan başkalarına yz aklına getirme dedi felan bu bana tekrar bulusalım bile diyodu ben triplerimle cocuğu bunalttim sanirim sana evet de demedim hayır da demedim dedi tanışmak istedim dedi felan senle tartısınca moralim bozuluyordu dedi triplerin bitiyor bitmiyor değil ama yenisi geliyor felan dedi kısaca pismanım keske tartışma cıkartmasaydım hep tartısma cıkıyor dedi bana herşeyi kendine pay cıkartarak yanlıs anlıyosun demişti son tartışmamızda yazarsan yazarım yazmazsan yazmam dedi suan özür dilesemde eskisi gibi olurmuki :63:

Hımm bence normal şekilde konusabilirsin ama bunaltma umursama ulasılmaz ol ki o senin peşinde koşsun unutma kaçan kovalanıyo zoru oyna biraz

Hımm bence normal şekilde konusabilirsin ama bunaltma umursama ulasılmaz ol ki o senin peşinde koşsun unutma kaçan kovalanıyo zoru oyna biraz
suan hic mesaj atmicam bi süre ama faldan anlayan varmı aranızda baka bilirmisiniz en azından hissedersinizzz nolurrer canm :işsiz:

Şimdi neyi hissetmemiz lazim anlamadim ki aranızdaki bağı mi aşk var mı yok mu onu mu ? Neyi yani?

X