• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir bakar mısınız

Gamzeligelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
179
70
98
Kızlar ilk muayeneye gittik bugün SAT tarihim 24 ekim olarak kayıtlıydı bende ama doktor yanlış hesaplamışsın kese göründü ama bebeği göremedim geç döllenme olabilir dedi 10 gün Sonra tekrar gel kalp atışını duymamız lazım ultrasonda duymazsak alttan muayene yaparak bakacaz dedi Moralimmm çok bozuk beta değerim 8 gün önce yaptığım tahlilde 5569 çıkmıştı kafayı yicem..

Moral bozmaya gerek Yok. Benim de geç döllenme oldu. Hatta sizin haftalarında bhcg o kadar yüksek bile değildi. Keseyi 5+5 te kalp atışını 7+5 te duyduk. Her ikisi de karından görülmedi. Vajinal baktı doktorum. Hiç üzmeyin kendinizi. Herşey yolunda gider inşallah ;)

Çok teşekkür ederim inşallah bende de öyle olur belki de ben yanlış hesaplamışımdır gerçekten sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

Amin inşallah. Hesap doğrudur belki ama bebekler bazen ilk haftalar ağırdan alıyorlarmış. Ama sonradan hem haftasını yakalar hem de öne geçer dedi doktorum. Merak etme. ;)

İnşallah kızlar aklıma takıldı kalp atışlarını duymadan birşey diyemem dedi %90 hamilelik %10 olumsuz dedi kaç hafta olduğunu da söylemedi kese var dedi sadece.Bütün beynim allak bullak oldu

Back
X