KİZLAR BİR BAKAR MISINIZ RİCA ETSEM TECRÜBELİ BİRİLERİ GÖRSÜN

Nazbudak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
59
16
28
Benim 23 Kasım yumurtlama 24 Kasım çatlamam oldu 22-23-24 degerlendirdik ama bende 3 gündür adet olacakmış gibi ağrı var bide gün içerisinde ara sıra sarı tonlarda akıntım var bugün sağ göğüs ucum sadece sanki biri cimdikliyor artık hamilemiyim test için erken mi yani önceden böyle hiç olmadım

Hamilelik belirtileri bu kadar erken belli olmaz. Biraz heyecanlısın sanırım. Bebeğin en hayırlı zamanda gelecek inşallah adet tarihinden 2-3 gün önce test yapabilirsin ama en güzeli gecikme olduğunda test yapman

Daha çok erken en az bi 8 gün sonra varsa ortaya çıkar erken yapmak isteseniz bile ayın 4 ne kadar bekleyin derim

Daha cok erken ki. 6 gün gecmis catlama üzerinden. Bir 6 gün daha bekleyin sonra test yapın bence

Bana da bakar mısınız kızlaaar. 4 Kasım'da 18 Kasım'da yumurta çatlamış, biz 17 kasımı değerlenmistik sanırım bir de 19 kasımı değerlendirdik şimdi adetime bir hafta kaldı, aşırı göğüs ağrısı var, bacaklarım uyuşuyor sürekli, sabahları midem boşlukta gibi hissediyorum, gün içi canım hiçbir şey çekmiyor. Sizce hamile olabilir miyim veya testi ne zama yapayım

Daha erken regli gününüzü bekleyin

Sizinle birebir herşeyimiz aynı bu kadar olur… 22 yada 23 yumurtlama tarihim benim de. Hemen hemen hergünü değerlendirdik biz de. Şimdi sarı akıntım var. Ve bugün adet olacakmış gibi bi bel ağrısı başladı. Bat 7 aralık olarak gözüküyor. Ben biraz daha bekleyip salı günü falan erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. İnşallah bebişler vardır ve bizimledir

Merhaba aynı tarihlerimiz var benimde bugün kasık ağrım bar var ayakta duramıyorum belim sırtım çok ağrıyor reglime 9-10 gün var siz ne zaman test yapacaksınız

Merhaba aynı tarihlerimiz var benimde bugün kasık ağrım bar var ayakta duramıyorum belim sırtım çok ağrıyor reglime 9-10 gün var siz ne zaman test yapacaksınız
Canım bana kalsa hergun test yapacağım çünkü ben evlendigim zamandan beri hep yumurtlamami yanlış biliyormusum bu ay takip edip gördüm arkadaşlar regl 4 kala erken gebelik testi yapın diyorlar o zaman yaparım büyük ihtimal inşallah umutlarımız yikilmaz

İnşallah canım inşallah vardır kendi cahilligim yüzünden aylardır yumurtlama sanarak ilişki oldu bide doktora gittik hiç bir sorun yok her test yapıldı hsg bile çekildi ama olmadı meğerse birazda benim bilgisizligim yüzündenmiş

Benimde 25 Kasım ovulasyondu 22 23 25 26 değerlendirdik. Adetim 9 Kasımda gelmişti. Az önce test yaptım negatif 2 gün önce de yaptım acele mi ediyorum?

Benim de 25 kasım yumurtlama öncesi sonrası değerlendirdik ne zaman ilk çıkar kaçıncı haftada hafif sarı akıntı geliyor ve kasığımda ince ağrı var bu arada ben adet olduğumda doğru düzgün ağrı çekmem

Geç döllenme olma olasılığı yoksa yumurtlamadan sonra 11. Günde çıkması gerekiyor benim çıkmadı yarın regl günüm olmazsam kan verecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…