• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir bakar mısınız ne olur yardım edin

Wonderful222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2014
307
301
78
Kızlar adetlerim düzenlidir öyle ki hamilelik şüphesine test yapmaya bile fırsat vermez, koşa koşa gelir erken gelir ama geç gelmez.
Dün yani 7 ekim adet günümdü ama olmadım gelmedi.
27 eylülde açık pembe akıntım olmuştu ve ilk defa ümitlenmiştim.
5 ekimde bayramın ikinci günü kan testi verdim 0,19 cıktı yani negatif.
Ama hala adet olmadım ve ne adet belirtim ne de hamilelik belirtim var.
Sadece 4-5 gündür adet olmuşum gibi kasık ağrısı çekiyorum geldi gelecek diye tuvalete koşuyorum yok
Dün gece ve bu sabah şöyle bir durum oldu afedersiniz tuvalette peçeteyi oraya hafif bastırdığımda birkaç nokta pembe-kırmızı geldi sonra bir daha ki gittiklerimde yok, bu sabah yine öyle ve sonra yine yok.
Yani adet başlangıcım gibi de değil.
Kan testi negatif adet ortada yok kasık ağrısı evlere şenlik ne oluyor bilmiyorum.Hamilelik var mıdır sizce?Başka birşeyden mi şüphelenmeliyim?

Canım seni üzmek istemem ama, Regline 2 gün kala kan testi yaptırmışsıın ve sonuç çok düşük. Gebelik olduğunu sanmıyorum. Çok fazla düşündüğünden sanırım adetin gecikmiş olabilir.

Kızlar adetlerim düzenlidir öyle ki hamilelik şüphesine test yapmaya bile fırsat vermez, koşa koşa gelir erken gelir ama geç gelmez.
Sadece 4-5 gündür adet olmuşum gibi kasık ağrısı çekiyorum geldi gelecek diye tuvalete koşuyorum yok
Dün gece ve bu sabah şöyle bir durum oldu afedersiniz tuvalette peçeteyi oraya hafif bastırdığımda birkaç nokta pembe-kırmızı geldi sonra bir daha ki gittiklerimde yok, bu sabah yine öyle ve sonra yine yok.
Kan testi negatif adet ortada yok kasık ağrısı evlere şenlik ne oluyor bilmiyorum.Hamilelik var mıdır sizce?Başka birşeyden mi şüphelenmeliyim?
Bence kan testini yenilemekte fayda var. Çünkü geç döllenme olabilir. Bende de pembe lekelenme ve adetimde yaşamadığım derecede kötü kasık ağrısı olmuştu. Bebek yerleşiyormuş meğer :) Ben ihmal etmeyin derim. Kan tahlilini yenileyin. Sonuç yine negatif olursa bir kadın doğum uzmanına muayene olursunuz. Umarım her şey gönlünüzce olsun :)

bence geç döllenme olasılığı var. kan testini yinelemenizi ve (+ / - ) her iki durumda da dr'a gitmenizi öneririm.

canım kaç gün gecikti yazmamışsın idrar testi için 3 hafta beklemen daha garantidir en doğrusu ise batahcg testi eyer 1-2 hafta iken yaptırdıysan çıkmaya biliyo bilgin olsun. benimde hastalanacağım diye beklerken normalde kasık ağrısı çekmeyen biri olmama rağmen ağrım oldu bide üstüne görme diye bi durum var yerleşme kanaması olarak pembe lekelenme normal gerçi bende olmadı ama olabiliyo kanda gelebiliyor. bekle en temizi acele etme diğer bir açıdan bakarsak bazen olamama sebebi olarak enfeksiyonda kapmış olabilirsin yani bu iki sebepten biridir. hayırlısı bakalım :) biraz bekle test yaparda negatif çıkarsa doktora gidip bir muayene kesinlikle ol gebelik yoksa hastalanmıyorsan sıkıntı var demektir enfeksiyon ilaçla geçen bi durum nasılsa aklına takılan bişi olursa sor yardımcı olurum

Canım seni üzmek istemem ama, Regline 2 gün kala kan testi yaptırmışsıın ve sonuç çok düşük. Gebelik olduğunu sanmıyorum. Çok fazla düşündüğünden sanırım adetin gecikmiş olabilir.

Haklısın gerçekten aynı şeyi düşünüyorum bir taraftan ama korunmayı bıraktığımızdan beri her ay bu beklenti var ve erken gelen adet ilk kez gecikince umut işte..Zaten adet olmayacağımı anladığım için (hiç belirtim yok) kan testini yaptırdım günümü beklemeden..Soğukkanlı olmakta fayda var sanırım..Teşekkür ederim..

Bence kan testini yenilemekte fayda var. Çünkü geç döllenme olabilir. Bende de pembe lekelenme ve adetimde yaşamadığım derecede kötü kasık ağrısı olmuştu. Bebek yerleşiyormuş meğer :) Ben ihmal etmeyin derim. Kan tahlilini yenileyin. Sonuç yine negatif olursa bir kadın doğum uzmanına muayene olursunuz. Umarım her şey gönlünüzce olsun :)

Umudu yitirmemek ve temkinli olmak lazım diyorsunuz teşekkür ederim yardımınız ve güzel dilekleriniz için. :)

canım kaç gün gecikti yazmamışsın idrar testi için 3 hafta beklemen daha garantidir en doğrusu ise batahcg testi eyer 1-2 hafta iken yaptırdıysan çıkmaya biliyo bilgin olsun. benimde hastalanacağım diye beklerken normalde kasık ağrısı çekmeyen biri olmama rağmen ağrım oldu bide üstüne görme diye bi durum var yerleşme kanaması olarak pembe lekelenme normal gerçi bende olmadı ama olabiliyo kanda gelebiliyor. bekle en temizi acele etme diğer bir açıdan bakarsak bazen olamama sebebi olarak enfeksiyonda kapmış olabilirsin yani bu iki sebepten biridir. hayırlısı bakalım :) biraz bekle test yaparda negatif çıkarsa doktora gidip bir muayene kesinlikle ol gebelik yoksa hastalanmıyorsan sıkıntı var demektir enfeksiyon ilaçla geçen bi durum nasılsa aklına takılan bişi olursa sor yardımcı olurum

Adet günüm dündü yani 7 ekim.Şuan bugün adetim geçeli 1. gün.
5 ekimde kan testi yaptırdım adetime 2 gün varken 0,19 negatif.
Zaten adet olmayacağımı anladığım için test yaptırdım çünkü en küçük belirti yok.Hala da tık yok.
Sadece yoğun kasık ağrısı.
Umarım enfeksiyon falan değil basit bir gecikmedir bebek yoksa ya benim hayatım boyunca ne adetim gecikti ne enfeksiyon iltihap yaşadım öyle şaşkın ve çaresizce adetimi bekliyorum.
Teşekkür ederim yardımın için :)

Bu arada kan testini ne zaman tekrarlasam daha sağlıklı olur acaba?

Canim hamilelik yoktur cunku 1 gunluk bile hamilr olsan kan testinde mutlaka cikiyor. Doktora gittiginde ultrasonla bakti mi peki?

cnm bnm kan testini yenile bnce düzenliyse adetin hamilelik vardır ama geç döllenmedir o sen tekrar bir kan ver bence ;)

Canim hamilelik yoktur cunku 1 gunluk bile hamilr olsan kan testinde mutlaka cikiyor. Doktora gittiginde ultrasonla bakti mi peki?

doktora görünmedim canım özel bir hastanede kan testi yaptırdım sadece.Bayramdı zaten.Mantıken öyle aslında herkes öyle diyor kanda hemen çıkar diyorlar ama sonradan öğrenenler de çıkıyor ya adet hala olmayınca acaba diyor insan.

cnm bnm kan testini yenile bnce düzenliyse adetin hamilelik vardır ama geç döllenmedir o sen tekrar bir kan ver bence :KK66:

Kan testini tekrar et bencede

Sağolun kızlar.Pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum adetim gelmezse pazartesi yine kan testine gideceğim.
ilk kez böyle bir durumda kaldım şaşkınım.bugün hala adetten tık yok

Bende dogum polikliniginde calisiyordum.Bence doktora gorunmende fayda var. Hic olmazsa bi ultrason baktir derim. sadece kan testiyle kalmasin. hayirli bi haber alirsan bizede bildirisin. Iyi dilekler seninle olsun..

Adet günüm dündü yani 7 ekim.Şuan bugün adetim geçeli 1. gün.
5 ekimde kan testi yaptırdım adetime 2 gün varken 0,19 negatif.
Zaten adet olmayacağımı anladığım için test yaptırdım çünkü en küçük belirti yok.Hala da tık yok.
Sadece yoğun kasık ağrısı.
Umarım enfeksiyon falan değil basit bir gecikmedir bebek yoksa ya benim hayatım boyunca ne adetim gecikti ne enfeksiyon iltihap yaşadım öyle şaşkın ve çaresizce adetimi bekliyorum.
Teşekkür ederim yardımın için :)

Bu arada kan testini ne zaman tekrarlasam daha sağlıklı olur acaba?
canım kan testinde mutlaka çıkar bana bir keresinde kan testine negatif çıktığı halde doktor emin olmak adına muayene etti kese varmı diye. yani sen her ihtimale karşın doktora kontrole git bence belki farklı bir sebepten dolayı gecikmiştir bayanlarda böyle dönemler olur korkma kötü bişi yoktur en temizi doktorun bi konrol etsin garanti olsun ama kan testinde mutlaka çıkar . idrar testinde hemen belli olmaz en iyi ihtimalle 2 hafta geçmiş olmalı ki idrarda gözüksün. ama kan garantidir bilgin olsun

Kızlar ya dün sabah acık kırmızı peçeteye geldi bugün yine acık kırmızı peçetede ama zar zor damla bile değil
3 gündür açık kırmızıyı peçetede her gördüğümde tamam geldi diyorum ama bir daha peçeteye bile gelmiyor nedir bu ya
ara kanama sayılabilir mi yada kist falan olsa böyle mi olur
sinirlerim bozuldu
doktora gidemiyorum muayene ederse arada kan oluyor böyle muayene olmayayım diye utanıyorum o küçük kan durumundan dolayı

Kızlar ya dün sabah acık kırmızı peçeteye geldi bugün yine acık kırmızı peçetede ama zar zor damla bile değil
3 gündür açık kırmızıyı peçetede her gördüğümde tamam geldi diyorum ama bir daha peçeteye bile gelmiyor nedir bu ya
ara kanama sayılabilir mi yada kist falan olsa böyle mi olur
sinirlerim bozuldu
doktora gidemiyorum muayene ederse arada kan oluyor böyle muayene olmayayım diye utanıyorum o küçük kan durumundan dolayı

Back