• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir akıl verin...

Bence hemen olaya Mesafe koyuyor gözüyle bakip tavir degistirmeyin.
Daha yeni gelin, 4 ay olmus Evleneli...huyunuzu bilmez, suyunuzu bilmez...
bende öyle gerekmedikce aramam,esim aramasa aylarca aramam, ne bilim,iyilerdir bilirim ama öyle vicik vicik degilim.Ama Mesafeli de degilimdir, canima koycak kadar severim eltim haric bütün tarafi :-)
Bosver canim,önce iycene tani,simdi laf söyleyip onu da evinde huzursuz etme derim, yeni evliler daha...

aman aramasin,o hasta olunca da siz aramayiverirsiniz..bosver hic takma.

Minimum beklenti, minimum hayal kırıklığı.
"Ne diyeyim" diye buraya konu açacak kadar önemseyip dertlenmeyin.
İyileşmeye bakın.

Gelmemesine birşey deme bence. Belki hasta olmak istemiyordur. Belli ki biraz da "amaan banane" demiş. Ama bence bir arasaydı bari iyi olurmuş. Ararsa gel dersiniz diye korkuyor belki. :KK24:

Kızlar eltimle karşılıklı oturuyorum.kv demde bize 10 dk uzaklıkta oturuyor.Kaynım yeni evlendi yani 4 aylık Eltim.Daha tam tanıyamadım ama bana karşı saygılıdır.Neyse kamuya geleyim 10 gündür ailecek eşim çocuğum ben kv hepimiz hastayız biz grip olduk ama öyle böyle değil resmen yatalak olduk kv ise sırt ağrıları var neyse biz 10 Gündür kv kaldık çünkü birbirimizle ilgileniriz diye ama o kadar kötü olduk ki bize yaşlı kayınpeder baktı.Kaynım bir kere geldi ve hasta olduğumuzu biliyor.Eltim ne geldi ne aradı me geçmiş olsun ne de yardımcı olayım.bari tel ile ara o da yok haşi beni bırak kv ara yok.Sağır Sultan duydu hastalığımızı komşularım arkadaşlarım hep aradı ama o gözükmedi bile anlam veremedim yaptığına elbet karşılaşacam ne diyeyim?
aslında söylenecek bir şey yok. bulaşır diye gelmemiş olabilir. fakat tel. ile arayabilirdi...o kadar takmayın böyle şeyleri, fazla abartmışsınız bence.

Ne denir ki karşılaşınca...Aman boşver Çok geçmiş olsun sana...
Ona göre mesafe koy sende arana...
Bugun sana yarın ona...

Back
X