• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları kızlar bır akıl ne olur

mlk2004

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2008
252
0
96
46
İstanbul
kzılar ben ıstanbulun avrupa yakasında kagıthanede oturuyorum buralarda okullar cok kalabalık 50-60 kısı ve malesef genelde okumamıs hırsızlık yapan vs cocuklar var
Envayı cesıt kufur DıLLERıNDE suan okulda anaokula baslıcaz anaokul gectı kaydı yapıldı ama en azından seneye okula baslayınca ıyı bır yerde baslasın ıkıdebır arkadasları ve ortamı degısmesın ıstıyoruz. Ayrıca orta okul kalktı artık ılk okulun degerı arttı. ilk ögretımden dırek lıseye .....Hem kayıtlarda eskısı gıbı olmayacakmıs adrese dayalı olacakmıs ve en az altı ay orda oturdugunu ıspatalaman lazımmıs kesınlıkle para pul vs de ıse yaramayacakmıs uc bes belkı hatır gonul olur onuda zaten kendı akrabalarını alırlar sanırım bız gerekırse evı tasıyacagız bıldıgınız bır ıyı bır okul varmı mevcudun az olmasıda onemlı tesekurler

Son düzenleme:
Ben de çocuğunu istediği bir ilkokula(1. sınıf) yerleştirme çabasında olan bir anneyim.Sana Allah kolaylıklar versin diyebiliyorum ancak..Yeni sistem hepimiz mahvetti.Benim çocuğumu anasınıfını okuduğu okul kabul etmiyor,düşün..Kaydı olduğu halde,çocuğumu o okuldan saymıyorlar..Özel okula yazdıracağız herhalde ama imkanı olmayan ne yapacak..Bu durumda olan herkese Allah kolaylık versin..

Back