• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kızlar,Bioform kalıcı su dalgası yaptırsam fotodakiler gibi mi olacak????

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

xesinx

Guru
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
516
0
296
Diğer
Benim saçlarım aynı bu fotodaki kadar uzunlukta,acaba kalıcı su dalgası yaptırsam böyle bi sonuç alırmıyım? Bu modeller tam istediğim gibi, benim saçım koyu renk ve boya var.

Eklentiler

• $4113348325_a6ff55da44_o.jpg
    $4113348325_a6ff55da44_o.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 2.783
ayy çok hoşumagidiyo bu model gerçekten yapılıyosa yaptırcam

gercekten böyle olacaksa bende yaptırırım masa derdim kalmaz

bende çok istiyorum bunu bi ara çok araştırmıştım yaptıranların yorumunu okudum falan saçlarına kesinlikle hep bir şey sürmek zorunda kalıyorlarmış jole,köpük falan yoksa düzgün durmuyormuş,uygulama sırasında ilaç kullanıldığından saçı çok yıpratıyormuş ve saçınız uzadıkça su dalgası aşağılarda kalıp kötü bir görüntü oluşturuyormuş yaptıranlar tavsiye etmiyordu eğer burda yaptıran varsa duymak isteriz hala ümidim var :)

benim de çok hoşuma gitti ya.. birileri yorum yazsada keşke öğrensek :))

Ben araştırdım karar da verdim aslında.Yıpransa da yaptırıcam, böyle de zor oluyo fön çekmeden saç güzel bi şekle girmiyo.En azında birkaç ay hergün yapma derdi olmadan bi açık kullanırım bi toplu kullanırım.
Bi kuaför 6 ay dayanır demiş ama sanmıyorum, 3 ay ömrü var sanırım, bu süre de yeterli bence değişiklik olsun..Önümüzdeki ay yaptırcam inş. İyi bi kuaförde tuzlu olur fiyatı ama çok yıpranmadan halletmek lazım.olumunekankayizsmile

kızlar sakın yaptırmayın derim ben.2hafta kadar önce yaptırdım.zaten maşalı gibi bi görüntü de beklemiyordum ama o kadar kötü oldu ve yıprandı ki.acayip dökülmeye başladı saçlarım ve zaten az olan saçlarım iyice azaldı.bi de lorealin ürününü kullanacağını söylemişti.başka yerler güzel yapar mı bilmem ama ben meşrutiyette altın fırçaya yaptırdım.100 lira verdim.paramdan çok güzelim saçlarıma yanıyorum

Back