• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bilgisi olanlar yazabilirmi..

busraside

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
49
1
1
Antalya
Kızlar biraz degisik geldi bunu sormak ama bu konuda cok fazla duyum aldim o yüzden sormak istedim evlendigin gece hamile kalma riski veya evlendikten ne kadar sonra hamilelik riski basliyor hemen hamile kalma olasiligi varmi

Son düzenleme:
Eğer ilk gecen yumurtlama dönemine denk gelirse kalabilirsin :6: Yumurtlama dönemin değilse öyle bi ihtimal olmaz zaten.

Peki korunmak icin onerirsiniz ne yumurtalama donemi derken yani adet donemim bittigi gunun iki gun sonrassi evleniyorum

Yumurtlama dönemi adet günün bittikten 10-15 gün sonrasıdır canım, 2 gün sonrası pek risk olmaz diye düşünüyorum. Prezervatif kullanabilirsin hap kullanmak istemiyosan.

Yumurtlama dönemi adet günün bittikten 10-15 gün sonrasıdır canım, 2 gün sonrası pek risk olmaz diye düşünüyorum. Prezervatif kullanabilirsin hap kullanmak istemiyosan.

Nisanlim istemiyor onu kullanmayi ya yine hap kullanicak gibiyim onuda yan etkilernden tedirginm ileride bebege bi zarari olurmu acaba diye..

Bir kadın doğum doktoruna danışmanız çok daha faydalı olacaktır. Doğum kontrol hapı için uygun mu vücudunuzda her şey, bunu bilmelisiniz kullanmadan önce. Mutlaka doktora danışın.

Evliliğiniz de hayırlı olsun şimdiden.. :)

Yumurtlama beklediğin adet gününden 14 gün öncesi oluyor. 13-15 günler arası desek daha doğru olabilir.

Ben hap kullanmayı düşünüyorum.

Regli döneminden 8 gün önce 8 gün sonra risk yok gibi :) Ayda 2 defa hamile kalma şansın var o döneme denk gelir ise kalırsın bunu bence korunarak çözün derim. İğne olabilirsin ama en doğrusu modern korunma yöntemleri erkeğin korunması yani. İlk gece hamile kalma derim evliliğinin keyfini sür mutluluklar

Back