Kızlar bilgisi olan yazabilir mi?

morciveert

e ben ne yapayım şimdi?
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2023
1.198
300
43
kızlar 2 defa kimyasal gebelik geçirdim. en sonuncu kasım ayında oldu, o zamandan beri olmadı.
en son doktora gittiğimde rahim filmi önerdi, ama tüplerimde sıkıntı olsa kimyasal gebelik geçirirmiydim?

kızlar 2 defa kimyasal gebelik geçirdim. en sonuncu kasım ayında oldu, o zamandan beri olmadı.
en son doktora gittiğimde rahim filmi önerdi, ama tüplerimde sıkıntı olsa kimyasal gebelik geçirirmiydim?
Canım sadece tüp olarak bakma olaya kendimden bahsedeyim 3 kimyasal bir boş gebelik birde kendiliğinden düşen bir düşük yaşadım tüm değerlerim normaldi hatta doktora ben rahim filmini teklif etmeme rağmen çektirmene gerek yok gebe kalabiliyorsun demişti sonra baktım birkaç sene geçti hamile kalamıyorum gidip rahim filmi çektirdim kendi isteğimle ve t rahimli çıktım rahim şekil bozuklukları hem gebe kalmaya engel hemde düşük sebepleri arasında ve histeroskopi ameliyatı oldum doktor bir süre dene olur dedi ama bakalım hala demiyoruz yani demem o ki rahim filmi kesinlikle çektirmelisin

T rahim Y rahim ve kalp şeklinde rahimler var bu gibi şeyler hem gebe kalmaya hemde düşüğe Şenel olur ha rahmi kalp şeklinde olup yada t şeklinde olup doğum yapanda var ama bu çok nadir binde bir ki genelde dediğim gibi bunlar rahimsel bozukluk tedavisi şart

hem yukarıda arkadaşın söyledikleri de var hem de rahim duvarı kalınlığıdır rahimde perdedir hep rahim filminde bakılıyor. tüplerin açıklığına kapalılığına bakıyorlar, belki senin tek tüp açıktır falan filan işte her şeyine bakılıyor

Merhabalar benim rahmim kalp şeklindeymiş ve maalesef gebe kaldıktan sonra öğrendim ve bebeğimin kalbi durdu. Eğer yaşasaydı bebek erken gelir daha kötü olurdu dedi doktor bu yüzden benden de rahim filmi istediler demem o ki asla ama asla gitmemezlik yapma iki ay önce sormuştum 15 bin demişlerdi. Lütfen geciktirme git kontrole kimsenin böyle kötü bir tecrübe yaşamasını istemiyorum.

Back
X