Kızlar bilgisi olan lütfen yazsın

melansu

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
392
63
643
37
İçel Mersin
Kizlar yumurtlama gunumde iliskide bulunduguma eminim. Adetime 4 gun kaldi bu sure icinde biraz belirtiler yasiyorum ama adet mi gebelik belirtisi mi bilmiyorum fakat iliskiden yaklasik 5 gun sonra sag kasigimda bir kac segirme oluyordu son 3 gundur cok fazlalasti bu segirmeler ozellikle uzandigimda cok oluyor. Lutfen psikolojiktir demeyin belli araliklarla durmadan segiriyor. Bu tur bir gebelik belirtisi olabilir mi .

Üç gün daha sabredip bi test yapın,eğer gebelik varsa silikte olsa çıkar.allah gönlünüze göre versin inşallah.

Seğirme gebelikle alakalı değil bence. Benim hep segirme olur o şekilde damarlarla alakalı diye biliyorum

Seğirmenin gebelikle alakası olacağını sanmıyorum bebek hareketleri desen ilk üç ay asla hissedilmiyor öyle seğirme filan olmuyor. Hoşunuza gitmese de psikolojik olabilme ihtimalini düşünün ki daha az hayal kırıklığı yaşarsınız belki.

Kişi kendinden bilir işi demişler bende böyle ufak belirtilere kapılıp hayal kırıklığı yaşadım. Tek net belirti Adet gecikmesidir bence

2 gün daha bekleyip evde bir idrar testi yapın, silikte olsa çıkar varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…