KIZLAR BİLGİSİ OLAN Bİ BAKABİLİR Mİ YA

Queengibiqueen

Sıktınız ama artık he🫥
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2024
660
212
18
Aşkolar pms döneminde veya erken gebelik belirtisi olarak özellikle ayak üşümesi hatta donmak üzere olması olabilir mi bunu ömrümde ilk kez yaşıyorum şuan regle tam 1 hafta var ayaklarımı ısıtamıyorum deli olcam

Hiç normal gelmedi bana ayak üşümem kansızlık vitamin eksikliği falanda yok çünkü ama dondum 3 gündür
Hamileliği istediğimiz zaman herşeyi ona yoruyoruz aynısını bende yapmıştım ama cidden erken belirtiler de olmuştu genelde kasık ağrısı oluyor memede şişkinlik üşümeyi duymadım 😄

Hamileliği istediğimiz zaman herşeyi ona yoruyoruz aynısını bende yapmıştım ama cidden erken belirtiler de olmuştu genelde kasık ağrısı oluyor memede şişkinlik üşümeyi duymadım 😄
Kız illa gebelik demedim ama tabi ona yormak istiyorum en çok ama adet geleceksede şuan pms dönemimdeyim acaba adet önceside olur mu diyorum aşırı garibime gitti çünkü 😂

Kız illa gebelik demedim ama tabi ona yormak istiyorum en çok ama adet geleceksede şuan pms dönemimdeyim acaba adet önceside olur mu diyorum aşırı garibime gitti çünkü 😂
Hahahaahah ben adet öncesini değil hamileliği düşündüğüm için hiç dikkat etmemiştim olabilir ama 🤣🤣

Canım adet öncesi üşüme olabiliyor özellikle el ve ayaklarda kendini sıcak tutmaya çalış ayaklarına sıcak su torbası koy seni rahatlatır

Kızlar yumurta çatlamadan sonra 11. Gün awox marka bakar mısınız? Laboquik de yaptım kaset🫣

Eklentiler

• IMG_9051.webp
    IMG_9051.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_9106.webp
    IMG_9106.webp
    70,8 KB · Görüntüleme: 22
Aşkolar pms döneminde veya erken gebelik belirtisi olarak özellikle ayak üşümesi hatta donmak üzere olması olabilir mi bunu ömrümde ilk kez yaşıyorum şuan regle tam 1 hafta var ayaklarımı ısıtamıyorum deli olcam
Bende oyleydi totom yanarken ayaklarim donuyordu sort ve patikle yatiyordum 😅

Back
X