Kızlar bilgilendirir misiniz

melek06A

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
230
60
13
24
Kızlar geç döllenme tam olarak ne oluyor anlatabilir misiniz yani ufak bi bilgiye sahibim ama herkes farklı bişey söylediği için tam anlamıyorum

Kızlar geç döllenme tam olarak ne oluyor anlatabilir misiniz yani ufak bi bilgiye sahibim ama herkes farklı bişey söylediği için tam anlamıyorum
Benim geç döllenmeydi gebeliğim.
Normal yumurtlama tarihinden farklı bir tarihte gerçekleşmiş. Normalde 6 haftalık olması gerekirken 3-4 haftalık çıktı. Adete birkaç gün kala döllenme olmuş. Bu durumda adet tarihni vs değiştiriyorlar zaten

Benim geç döllenmeydi gebeliğim.
Normal yumurtlama tarihinden farklı bir tarihte gerçekleşmiş. Normalde 6 haftalık olması gerekirken 3-4 haftalık çıktı. Adete birkaç gün kala döllenme olmuş. Bu durumda adet tarihni vs değiştiriyorlar zaten
Aaa anladım o zaman gebelik testinde de o zaman adet tarihinde yaptığımızda çıkmayabilir

Aaa anladım o zaman gebelik testinde de o zaman adet tarihinde yaptığımızda çıkmayabilir
Bende çıkmıştı. Adetim 6-7 gün kadar gecikmişti. Böyleydi aşırıda net değildi

Eklentiler

• 3CB069A4-0F2D-42DC-B944-FBBC53C0BCA7.webp
    3CB069A4-0F2D-42DC-B944-FBBC53C0BCA7.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 16
Bende çıkmıştı. Adetim 6-7 gün kadar gecikmişti. Böyleydi aşırıda net değildi
Benim bugün adet günüm bu ay hiç ovülasyon günlerimi değerlendiremedim taşınma telaşım olduğundan dolayı 2 günde bir ya da 3 günde bir değerlendirdim yani aslında hiç kafama da takmadım o yüzden herkes senin bu ay olmuştır kafana hiçbişey takmadığın için diyor ama benim çok umudum yok yumurtlama çatlama gününü değerlendiremediğim için ama bu ay ilişkilerim hep 2 günde bir 3 günde bir şeklinde ilerledi bugunde adet günüm test yaptım çıkmadı olabilme ihtimali var mı bilmiyorum

Back
X