Kızlar herkeze iyi akşamlar en son adet günüm 10eylüldü Ekim 13de kan verdim 0,23 çıktı ve hala gelen giden yok 38.gün bugün normalde 26 28 günde adet olurum hiç geçikmem olmadı tekrardan kan versem iki haftaya gelmezse kırmızılar acaba akıntı var beyaz krem gibi birde gögüz ucunda sızlanma var
Kızlar herkeze iyi akşamlar en son adet günüm 10 ekimdi Ekim 13de kan verdim 0,23 çıktı ve hala gelen giden yok 38.gün bugün normalde 26 28 günde adet olurum hiç geçikmem olmadı tekrardan kan versem iki haftaya gelmezse kırmızılar acaba akıntı var beyaz krem gibi birde gögüz ucunda sızlanma var
Yok hayır yapmadım ev kaset testlerine güvenmiyorum 3 ay önce gebe olmadığım halde 2 erken gebelik testi pozitif 3 kaset test pozitif cıkmıştı sevinmiştim hüsrana ugradım
Yok hayır yapmadım ev kaset testlerine güvenmiyorum 3 ay önce gebe olmadığım halde 2 erken gebelik testi pozitif 3 kaset test pozitif cıkmıştı sevinmiştim hüsrana ugradım
Biraz daha beklemeyi düşünüyorum aslında zaten hani Bi ihtimal varsa diye ani hareket etmiyorum ama insan acaba yoksa diye düşünüyor üzülmek istemiyorum buyuzden Bi 10 gün felan daha durmak istiyorum bakalım