Adetim biteli 5 gün oldu yeni yani bende anlayamadımAdet döngünüzün kacinci günündesiniz?
Adet biteli bes gün olduysa şöyle diyebilir miyizAdetim biteli 5 gün oldu yeni yani bende anlayamadım
Bence gebelik yoktur şu an .Adetim biteli 5 gün oldu yeni yani bende anlayamadım
Evet aynen öyle ve normalden bende adet ağrısı herzaman adetten önce olur ve ilişkiden sonra 2 gün adet ağrım oldu ve bugünde akıntım geldi 1 -2 damla çamaşırımda gördüm oyüzden anlam veremedim acaba olabilirmi gebelik başlangıcı diye ama tabiki beklicem ama yinede öeraklandım şimdiAdet biteli bes gün olduysa şöyle diyebilir miyiz
Adet bitti
İki gün sonra ilişkiye girdiniz
Üç gün sonra yani bugün kahverengi akıntınız oldi
Bende hemen olcağını düşünmemiştim ama yinede kuşku oldu içimdeBence gebelik yoktur şu an .
Bence sadece yumurtlama kanaman olmuşEvet aynen öyle ve normalden bende adet ağrısı herzaman adetten önce olur ve ilişkiden sonra 2 gün adet ağrım oldu ve bugünde akıntım geldi 1 -2 damla çamaşırımda gördüm oyüzden anlam veremedim acaba olabilirmi gebelik başlangıcı diye ama tabiki beklicem ama yinede öeraklandım şimdi
anladım birde bizim burda göbek ve uşaklık çektirme diye bir şey var böyle hamile kalanlar çok oldu bende çektirmiştim acaba tuttumu diye düşündüm yani yinede saolBence sadece yumurtlama kanaman olmuş
Yerleşme kanaması değil yani
Evet ablamda yaptirmisti onuAnladım
anladım birde bizim burda göbek ve uşaklık çektirme diye bir şey var böyle hamile kalanlar çok oldu bende çektirmiştim acaba tuttumu diye düşündüm yani yinede saol
Hmm hayırlısı diyeyim o zaman ya benim kafamı karıştırsn hiç bu şekilde adetten ve ilişki yaşadıktsn sonra ağrım olmadı ve akıntı gelmedi acaba erken gebelikmi diye düşünmüştümEvet ablamda yaptirmisti onu
Hemende hamile kalmisti
5 günde hamilelik olmazAdetim biteli 5 gün oldu yeni yani bende anlayamadım
Hamileyim demedim zaten sadece yaşadığım şeyin ne olduğunu anlamak için sordum ki erken gebeliği bu şekilde yaşan olmuş, teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.5 günde hamilelik olmaz
Erken gebelik olabilir mi demişsin bende olmaz 5 günde olmaz dedim işteHamileyim demedim zaten sadece yaşadığım şeyin ne olduğunu anlamak için sordum ki erken gebeliği bu şekilde yaşan olmuş, teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.
Anladım yinede teşekkür ederim.Erken gebelik olabilir mi demişsin bende olmaz 5 günde olmaz dedim işteHamileyim diyosun demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?