• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar bilgi almak istiyorum lütfen yardımcı olun.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet biteli bes gün olduysa şöyle diyebilir miyiz
Adet bitti
İki gün sonra ilişkiye girdiniz
Üç gün sonra yani bugün kahverengi akıntınız oldi
Evet aynen öyle ve normalden bende adet ağrısı herzaman adetten önce olur ve ilişkiden sonra 2 gün adet ağrım oldu ve bugünde akıntım geldi 1 -2 damla çamaşırımda gördüm oyüzden anlam veremedim acaba olabilirmi gebelik başlangıcı diye ama tabiki beklicem ama yinede öeraklandım şimdi

Evet aynen öyle ve normalden bende adet ağrısı herzaman adetten önce olur ve ilişkiden sonra 2 gün adet ağrım oldu ve bugünde akıntım geldi 1 -2 damla çamaşırımda gördüm oyüzden anlam veremedim acaba olabilirmi gebelik başlangıcı diye ama tabiki beklicem ama yinede öeraklandım şimdi
Bence sadece yumurtlama kanaman olmuş
Yerleşme kanaması değil yani

Anladım

anladım birde bizim burda göbek ve uşaklık çektirme diye bir şey var böyle hamile kalanlar çok oldu bende çektirmiştim acaba tuttumu diye düşündüm yani yinede saol 😊
Evet ablamda yaptirmisti onu
Hemende hamile kalmisti

Adet döngüsünün ortasındaysanız olabilir, değilseniz muhtemelen adetten sonra bazen lekelenme olabiliyor öyle birşey olabilir

bende öyle düşündüm ama daha önce hiç böyle birşey yaşamadım evlendiğimden beri

Hamileyim demedim zaten sadece yaşadığım şeyin ne olduğunu anlamak için sordum ki erken gebeliği bu şekilde yaşan olmuş, teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.
Erken gebelik olabilir mi demişsin bende olmaz 5 günde olmaz dedim işte🤷🏻‍♀️ Hamileyim diyosun demedim

Back
X