1 aydır bana gelmiyorlar, her hafta ordalar mı? Oğlum hanım köylü mü oldu diye sormuştur işte.Dun kaynanamlara gittik 1 aydir gitmiyoduk..her gittiğimizde bana annemlere ne KDr gdip gitmediğini soruyor otur ewde diyor gitmeyin demeye getiriyor..dunde ayni muhabbet oldu esimde diyoki fazla gitmiyorz zaten orda nasip sessiz kaldim deliriyorum şuan ..keşke istediğimiz zaman gideriz diyebilseydim nasil içime oturdu kızlar ya..bnm annemler sormazlar bile hep gidin derler ...cevap veremedim ya şuan cok sinirliyim kendime biktim bu kadindan bidaha yaparsa napiyim ...uzun sure gitmicem zaten kaynanamlara
Çok saçma değil mi? Ben kendi annemle aynı binada oturuyorum çok tuhafıma gitti. Ne insanlar var yahumerak etmiştir annesine daha mı çok gidiyor diye?
işte geri kafalı insan tipi... yapacak pek bişey yok maalesef..Çok saçma değil mi? Ben kendi annemle aynı binada oturuyorum çok tuhafıma gitti. Ne insanlar var yahu
Bir şey söylesen de niye öyle dedim diye pişman olacaktın belki. Ben her düşündüğünü söyleyen bir tipim ama son zamanlarda kırıcı olduğumu fark ettim. Şimdi de niye öyle söyledim ki, çok ayıp ettim falan diye düşünüyorum. Hatta annemi kırdım diye 2 gündür ağlıyorum. Eskiden hiç de umrumda olmazdı ama ilk defa birileri bana çok kırıcı olduğumu söyledi. Boşver, sıkma canını. Söylesen adın kötü gelin olacak. He hoş de geç. Yine bildiğini oku.Dun kaynanamlara gittik 1 aydir gitmiyoduk..her gittiğimizde bana annemlere ne KDr gdip gitmediğini soruyor otur ewde diyor gitmeyin demeye getiriyor..dunde ayni muhabbet oldu esimde diyoki fazla gitmiyorz zaten orda nasip sessiz kaldim deliriyorum şuan ..keşke istediğimiz zaman gideriz diyebilseydim nasil içime oturdu kızlar ya..bnm annemler sormazlar bile hep gidin derler ...cevap veremedim ya şuan cok sinirliyim kendime biktim bu kadindan bidaha yaparsa napiyim ...uzun sure gitmicem zaten kaynanamlara
kalma olayını benimki de istedi.Benimki de oraya gidiyorsun kalmaya, burada da kalacaksın diyordu bir ara, bazı olaylar, tatsız olaylar, yaşandı, artık demez. Hep diyorum, erkek aileleri çok sorunlu çok.