• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bikini arıyorummm!sadece takaslaa

doakolik

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
4.353
4.865
373
Kizlar basligimda da belirttigim
Gibi bikini ariyorum 38 beden ust olursa sadece daha cok isimi gorur.siyah olmasin renkli tercihim desenli olabilir straplez ya da ip olabilir.ama kalipli olsun ici silikonlu olsun yani sutyen seklindeki modellerde olur.sadece takasla alabilirim.

Ozelden cep no verin whatsap varsa ya da mail verin atarım buraya yuklemesi zor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tek tek yuklemek zor oluyor bu sekilde koydum.Sifir mi bakiyordunuz farketmemisim,kolay gelsin

Tek tek yuklemek zor oluyor bu sekilde koydum.Sifir mi bakiyordunuz farketmemisim,kolay gelsin

Evet sıfır dusunuyorum yazmamis olabilirim bende hatirlamiyorum.tesekkurler yinede

kizlar basligimda da belirttigim
gibi bikini ariyorum 38 beden ust olursa sadece daha cok isimi gorur.siyah olmasin renkli tercihim desenli olabilir straplez ya da ip olabilir.ama kalipli olsun ici silikonlu olsun yani sutyen seklindeki modellerde olur.sadece takasla alabilirim.
$IMAG0702.jpg $IMAG0703.jpg $IMAG0712.jpg elimde bunlar var benim tanesi 5 tl ama beğenirsen bende senden bakarım birşeyler :34:

Canim haftaya persembe aksami yola cikicam ne zaman donuyosun sen ona gore yani degisir aciliyeti var yani
tatlım bursadayım ben, en geç salı çarşamba gibi ankaraya dönüyor olucam sanırım sende ankaradasın elden teslimatla kargo zamanını da aşmış oluruz

Back