- 8 Nisan 2021
- 373
- 365
- Konu Sahibi Mevsim4747
Kizlar üstüne görme olayı yaşıyorum sanırım bı bakın lutfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test falan mı yaptınızKizlar üstüne görme olayı yaşıyorum sanırım bı bakın lutfen
Belirtim çok canım 2 gün kan verdim 1.20 çıktı hep sıfır çıkardıTest falan mı yaptınız
5 in üzerinde olması lazım zaten adete yakın biseyler yükselirmis ismini unuttum o yüzden böyle çıkmış olabilir mi acaba kan verdiğiniz üstünden biraz daha geçtiyse tekrar kan verin istersenizBelirtim çok canım 2 gün kan verdim 1.20 çıktı hep sıfır çıkardı
Nasıl yani adet mi oldunuz ondan sonra mı belirti başladı ?Kizlar üstüne görme olayı yaşıyorum sanırım bı bakın lutfen
Evet canım adetim pazar bitti adetimden 1 gün önce yumurtlama görmüştümNasıl yani adet mi oldunuz ondan sonra mı belirti başladı ?
Değerlendirdiniz mi pekiEvet canım adetim pazar bitti adetimden 1 gün önce yumurtlama görmüştüm
Evet o ara birde doktor kontrolünde yumurtlama takibindeydim gün aşırı ilişkiyle devam ediyordukDeğerlendirdiniz mi peki
Anladım canım biraz daha bekle pazartesi günü test yapEvet o ara birde doktor kontrolünde yumurtlama takibindeydim gün aşırı ilişkiyle devam ediyorduk
Bende öyle düşünüyorum canım teşekkürlerAnladım canım biraz daha bekle pazartesi günü test yap
Hamilelik varmı .1 20 çıkmış betanizBelirtim çok canım 2 gün kan verdim 1.20 çıktı hep sıfır çıkardı
Hamilelik varmı .1 20 çıkmış betaniz
Anladm hakkınizdq hayırlısı olsun bende adet olmadım ama belirtileri. VarBİlmiom ki belirtiler ayı devam haftaya yaptıracam kan testini