- Emoji Skoru
- 4.622
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Amiin Insallah canim sen ne zamandir iatiyosun :)
Aynen oyle canim Rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallahBiz bi denedik ama boş gebelik oldu 8.haftada kürtaj olmak zorunda kaldım, şimdi ekim kasım gibi nasip olursa tekrar başlıycaz, Kürtajdan sonra hemen devam etmek istemedik ağrılarım daha yeni yeni geçti sayılır....
Evlendiğimizden bu yana eşimde bende istiyoruz aslında tam oldu dedik hüsran yaşadık ama nasip işte ne zaman geleceği belli olmuyor...
Aynen oyle canim Rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Olsun be yaa, ne zaman isterse, iyi olacaksa o zaman gelsin madem :)Merhaba kızlar evet sabah test yaptim maalesef negatif cıktı :)
Öyle diye diyeee bu zamana kadar geldik neyse demeye devamOlsun be yaa, ne zaman isterse, iyi olacaksa o zaman gelsin madem :)
Ne zaman başladın içmeye kaç gün içtin ve nasıl kullandım bende de sorun aynı yumurtalar büyümüyoEki Görüntüle 2033927 Hayıt otu içtim.Hemen yumurta büyüdü 11. Günde.Çok çok etkiliymiş ya.Normalde 25. 35. Günlerde büyürdü 45 günde adet olurdum.
Mutlaka deneyin
Adet bitince hergün yarım bardak içtim 4 gün boyunca o bile yetmiş hemen büyüdüNe zaman başladın içmeye kaç gün içtin ve nasıl kullandım bende de sorun aynı yumurtalar büyümüyo
Benim suan adet sonrası 17 .günüm henüz 7mm aldırıp içsem acaba faydası olur ki şimdiAdet bitince hergün yarım bardak içtim 4 gün boyunca o bile yetmiş hemen büyüdü
Olur tabiki neden olmasınBenim suan adet sonrası 17 .günüm henüz 7mm aldırıp içsem acaba faydası olur ki şimdi
Çok soru sordum kusura bakma Nası demledin otu tohum mu aldınOlur tabiki neden olmasın
Üzülme zamanı var demek hayırlısını Allahtan iste yaptığımız stres adet gününü geciktiriyo relaks davran akışına bırak zamanı günü geldimi seni dinlemez.hayırlısıyla herkesin gönlündekini allah kucaklarda görmeyi nasip etsin en kısa zamandaEyyyy maşallahbakalim bekliyorun kuzum morelimi de bozmuyorum her nasip vaktine esirdir :) silikte olsa cikmisti diye umutlanmistim ne yalan söylüyim :) testlerin markasi hep ayni. Hani kurukduktan sonra cikmis yada kontol cizgisi desem bugün yaptigimda öyle bise yok ondan öncekilerde de yok :)
Bir bardak kaynamış suyun içine bir tutam at 10 dk sonra süz. O kadarcıkÇok soru sordum kusura bakma Nası demledin otu tohum mu aldın
Saol canım Rabbim kucağımızı doldursun aldırayım eşime hemenBir bardak kaynamış suyun içine bir tutam at 10 dk sonra süz. O kadarcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?