Gebeliğe Hazırlık Kızlar bide siz bakın şu gebelik testine

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amiin Insallah canim sen ne zamandir iatiyosun :)

Biz bi denedik ama boş gebelik oldu 8.haftada kürtaj olmak zorunda kaldım, şimdi ekim kasım gibi nasip olursa tekrar başlıycaz, Kürtajdan sonra hemen devam etmek istemedik ağrılarım daha yeni yeni geçti sayılır, gerçi doktor da en az 3 defa adet görmen gerek 6 aya kadar rahim kendini anca toparlar dedi...

Evlendiğimizden bu yana eşimde bende istiyoruz aslında tam oldu dedik hüsran yaşadık ama nasip işte ne zaman geleceği belli olmuyor...

Aynen oyle canim Rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah

Eki Görüntüle 2033927 Hayıt otu içtim.Hemen yumurta büyüdü 11. Günde.Çok çok etkiliymiş ya.Normalde 25. 35. Günlerde büyürdü 45 günde adet olurdum.
Mutlaka deneyin
Ne zaman başladın içmeye kaç gün içtin ve nasıl kullandım bende de sorun aynı yumurtalar büyümüyo

Üzülme zamanı var demek hayırlısını Allahtan iste yaptığımız stres adet gününü geciktiriyo relaks davran akışına bırak zamanı günü geldimi seni dinlemez.hayırlısıyla herkesin gönlündekini allah kucaklarda görmeyi nasip etsin en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…