• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar biberon tavsiyeleriniz nelerdir bana yardımcı olurmusunuz

adiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2012
93
9
48
İzmir
Valentin polikarbonunu düşünüyordum ama içinde bpa varmış sanırım o yüzden ondan vazgeçtim camı çok istiyorum onunda kırılma riski beni korkutuyor pes diye bişey varmış ciko ve aventte tecrübeli anneler şu anne adayına bi yardımcı olun nolur :)))

Ben awent natural diyorum.... Çok memnunum memesi aynı anne göğsü gibi zaten sizde görünce anlarsınız ;) gaz yapmayan biberonuna o kadar para vermeyin özelliği yok gaz yapıyor ;) ama awent ten geçmeyin derim...

Ben oğlumda ilk başta dr. Browns biberon kullandım. Şimdi avent kullanıyorum. İkisinden de memnundum.

Valentin polikarbonunu düşünüyordum ama içinde bpa varmış sanırım o yüzden ondan vazgeçtim camı çok istiyorum onunda kırılma riski beni korkutuyor pes diye bişey varmış ciko ve aventte tecrübeli anneler şu anne adayına bi yardımcı olun nolur :)))

canım merhaba bu konuda titiz olman ilgimi çekti seni gerçekten tebrik ederim :))
bende senin gibi çok araştırma yaptım bu tür konularda...
biz nuk ürünlerini kullanıyoruz. ürünlerinde bpa olmaması, alman markası olması, anne göğsüne en yakın emzik olması ve çevremde kullananların olumlu görüşleri nedeniyle nuku kullanıyorum. cam biberonlarını da kullanıyorum ve öyle kolay kırılabilen bir ürün değil zaten çocukların ne gücü varki o biberonu yere düşürdüğünde kırabilsin :)
son olarak kullandığımız emzik ve biberonlar bebeklerin damak yapısını etkiliyormuş kaliteli ürün kullanmadığımız zaman bebeklerin damak yapısı bozulup ileride dişlerinde bozulmalar olabiliyormuş bu konuda iyi karar vemek gerekiyor.

Benim kızımda gaz problemi vardı dr browns kolik biberonunun çok faydadı oldu

Hepsini denemiş biri olarak kesinlikle Medela Calma biberonu öneririm. Anne göğsüne en yakın biberondur.

benim oğlumda çok biberon denedi ama en son nuka alıştı ve nuk kullanmya başladık. nuk biberon emzikleri ve normal emzikleri anne göğsüne en yakın emziklerdir. biberonlarında bpa yok ve cam biberonları zor kırılıyor ben en az 3 defa yere düşürdüm ve kırılmadı gerçekten sağlammış. fiyat olarakda çok uygun ben nuku tavsiye ederim.

valla bende çok araştırdım biberon ve emzikleri en sonunda nuk da karar kıldım çünkü anne göğsüne en yakın emzik nukun emziğiymiş ve biberonlarında bpa yokmuş hem de doktorum tavsiye etti bende sizlere tavsiye ediyrum arkadaşlar :)

Ilk hafta ve aylarda önemli olan bebegin anne memesine alismasi ve kopmamasi. Bunu en iyi cay kaşığı ile saglarsiniz. Bunu yapamiyorsaniz medelanin ürünleri özellikle calma biberon harika.bebegime chicco ile baslamistim az daha memeyi birakiyordu.3. Aydan sonra chiccoya basladik.bir de bence chicco sonraki aylarda da cok bol akitiyordu. Hep ay olarak geriden basladim mesela 4 ay biberon ucuna kizim 6 aylıkken başladım. Dr browns kizimin en ama en cok sevdigi marka oldu. Ikici sirada chicco.dr brownsda ozellikle genis olmayan agizli biberonu cok sevdik.medela calma biberona donecek olursak cok guzel bir urun ama belki ilk uc aydan sonra yavas kaldigi icin uygun mudur bilmiyorum.sirketine sorabilirsiniz sanırım. Sut sagma makinesi de guzel ama minnacik bir sut bile makineye kacmamasi gerekiyor. Simdiki aklim olsa cift uclu pompa alirdim.cift memeden hic sagmadim ama iyi diyorlar. Sakin biberonlarinizi bulasik makinesine koymayin.sterilizatorde sterilize edin.weevel almıştım cok severek kullaniyorum.

Canim hem aventin hem de chicconun pes biberonlari var bende aventi tek gecerim.oldukca yavas akisli.memeyi birakmasi soz konusu olmadi ilk gunden biberon verdim.

Bende 5 gün sonra anne olucam inşallah.. Biberon olarak avent aldık Ablam iki çocuğunada avent kullandı kesinlikle çok iyi ve kullanışlı bir marka

Bende 5 gün sonra anne olucam inşallah.. Biberon olarak avent aldık Ablam iki çocuğunada avent kullandı kesinlikle çok iyi ve kullanışlı bir marka

Bende awent kullanıyorum çok güzel birde şimdi cam olanları çıkmış çok şahane ;) tavsiye ederim. Bu arada hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin allahım bebeğini ;) şimdi ne telaşlı ve sabırsızsındır... Allahım kolay doğumlar eylesin inş...

Back