kızlar bi yorum yapın lütfen resimli

htys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
1.631
1.474
Adetim 2 gün geçti bugün test yaptim ama durum şöyle sizce hamile miyim orda silik 2. Çizgi var resimden biraz daha koyu

Eklentiler

• IMG_20150221_182621.jpg
    107,5 KB · Görüntüleme: 215
Evet bana da garip geldi.bence tekrar yap cnm.insallah hamilesindir.silik de olaa bsy var gibi.ama basta koyuluk gordum ondan degisik geldi

Aaaa oylemi 10 gün sonra bi daha yapcam eğer bebek varsa

Büyük ihtimalle hamilesiniz.testinizi yarın tekrarlayın.
Benimde bir hafta sonra yaptığımda böyle çıkmıştı ve geç dölleme demişti doktorum.
Rabbim gönlünüze göre versin.

Benim bundan yüz kat silik çıkmıştı canım , hayırlı olsun gebeliğin , yarın gidip kan testi yaptır özelde bence :)

Ay ay agziniz bal yesin inşallah oyledir ben nasıl sabahı etcem simdi yarin özele gidelim bari

Valla şuan konduramadim yaa gerçek mi acaba yarin gidicem bu merakla yaşayamam ölürüm

:) hep böyle tatlı heyecanlar yaşarsın inşallah. Dua et ve rahat ol, inşallah doktordan da olumlu şeyler duyarsın

canm bnmde boyle cikmisti hamiesin bnde gec dollenme olduysa ki bnde oyle oldolmustu tebrikler

Ayin 5 i yumurtlama gunumdu hamile isem 2 haftalık mi oluyo

Hm en son 23 ocakta aded oldumm ne kadarliktir peki galiba doktordan duyana kadar inanamicam bi tuhaf oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…