Sivilceli Ciltler kızlar bi yardımm

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

esmereldakizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2015
83
7
29
Kızlar bugun imex krem ve medecassol merhem aldım bunları kullanan varmı lutfen varsa yazsın cok fena lekeli sivilcelerim var bide gunduzleri fondoten yerine imex sursem olurmu cok kullanan var bu kremi ama etkili olurmu bilemedim artık bi cozum bulamıyorum yardım edin lutfeen

Yokmu imex kullanan kimse

ben iki-üç yıl önce kullanmıştım ama hiç bir faydasını göremedim. hatırladığım kadarıyla da yağlı bir kremdi fontöten olarak kullanırsan yüzün çok yağlı görünür diye düşünüyorum ama herkesin cildinde farklı durur tabi. benim sivilcelerime etkisi olmamıştı ama memnun kalan arkadaşlarım var. regl dönemlerinde hiç ayırmıyorlar yanlarından.

Benim cildimide baya kuruttu hatta su an nemlendiriciyle kullanıyorum ama daha dun basladım tabi etkisini ilerki zamanlarda anlarım artık

Benim cildimide baya kuruttu hatta su an nemlendiriciyle kullanıyorum ama daha dun basladım tabi etkisini ilerki zamanlarda anlarım artık

umarım sende etkili olur canım. dediğim gibi herkesin cildinde farklı etki gösteriyor. ben faydasını göremedim sen gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…