1tutamdeniz Umudum Hep Allah'a 🪷 Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2022 571 163 12 Aralık 2023 Konu Sahibi rabiactn75 #41 rabiactn75 .!.: Belli de olmaz ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim sabırlı ol bekle varsa eğer ki adetinden 6 gün öncesine test alıp yap çıkar erken gebelik testi Genişletmek için tıkla... Son durumunuz ne tekrar test yaptınız mı?
rabiactn75 .!.: Belli de olmaz ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim sabırlı ol bekle varsa eğer ki adetinden 6 gün öncesine test alıp yap çıkar erken gebelik testi Genişletmek için tıkla... Son durumunuz ne tekrar test yaptınız mı?
P pandalog Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2022 458 246 29 12 Aralık 2023 Konu Sahibi rabiactn75 #42 Elacelep1 .!.: Yavrum valla bende yasiyorum o belirtileri simdi sadece ic rahim sancim ve alt karin sancim var reglinin gecikmesini bekle o zmn belli oluyor ben 7 8 gun grcsin oyle yapicam suan 4 gun gecikmem var bu gunle bakalim Genişletmek için tıkla... Test yaptiniz mi ne durumdasınız merak ettim, benzer durumdayım
Elacelep1 .!.: Yavrum valla bende yasiyorum o belirtileri simdi sadece ic rahim sancim ve alt karin sancim var reglinin gecikmesini bekle o zmn belli oluyor ben 7 8 gun grcsin oyle yapicam suan 4 gun gecikmem var bu gunle bakalim Genişletmek için tıkla... Test yaptiniz mi ne durumdasınız merak ettim, benzer durumdayım