Kızlar bi yardim

Busraks

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
312
101
18

Sabah ki testim ama akşama doğru pembe bi leke geldi 6-7 damla adetim 4 gün gecikti

Canım çok çok silik hayalet bir çizgi görüyorum sanki. Ama dört gün gecikmede daha belli olması gerekirdi normalde. Sen yarın bir kan ver en iyisi

Canın kuruma çizgisi gibi
Daha koyularını gördüm bu ay ve 10 gün gecikmeyle adet oldum
Ümidini kırmak istrmem inşallah hamilesindir

Daha yakından kızlar
Canım çok çok silik hayalet bir çizgi görüyorum sanki. Ama dört gün gecikmede daha belli olması gerekirdi normalde. Sen yarın bir kan ver en iyisi

Kızlar bilmiyorum annemde üstüne goruyo olabilirsin dedi yengemede böyle olmuştu geç döllenme olmuştu üstüne görmüştü

çok hafif silik bir çizgi var ama 1 gün arayla tekrar dene canım bence

Diğer hiçbir testimde çıkmamıştı yengeme attım oda benimkinde sonradan çıktı diyince birde size sorayım dedim
Adetin düzenliyse yumurtlama günün belliyse dört gün de geçtiyse bu çizgi çok silik kuruyunca çıkmış gibi yine kan ver de çok da ümitlenme

Diğer hiçbir testimde çıkmamıştı yengeme attım oda benimkinde sonradan çıktı diyince birde size sorayım dedim

Bende bi senedir yapıyorum hiç çizgi gmrmedim ama 3 aydır net çizgilerle karşılaşıyorum malesef

Buda onlardan biri bu ay bat günümde çıkan testim

Eklentiler

• 2019-12-29 23.26.53.jpg
    102 KB · Görüntüleme: 47
Nasill ya bu test negatif mi resmen orda silik çizgi var benimki bu kadar bile belli değildi ışıkta gözüküyordu

Evet canım malesef diğer günler bi koyulaşma olmadı bunun üzerine 9 gün sonra kan verdim negatif çıktı sonra adet oldum şimdi 3.günüm

Sen hamile mydin silik çizgi çıktığında

Evet canım malesef diğer günler bi koyulaşma olmadı bunun üzerine 9 gün sonra kan verdim negatif çıktı sonra adet oldum şimdi 3.günüm

Sen hamile mydin silik çizgi çıktığında
Evet ben hamileydim silik çıktığı zaman şuan 15 aylık kızım var canım. Kimyasal gebelik mi geçirdin acaba ya

Evet ben hamileydim silik çıktığı zaman şuan 15 aylık kızım var canım. Kimyasal gebelik mi geçirdin acaba ya

Bilmiyorum ki canım bazı testlerim de çok belli çizgiler oluştu bazısında hiç bişey
Geçen ay da soğa kürü yapmıştım dedim acaba tuttu mu tamm 10 gün sonra adet oldım bu kadar gecikme yaşamıyordum normal döngüm de

Muhtemelen kimyasal gebelik geçirmişsin canım ama üzülme bir kez hamile kalanların sonradan hamile kalması daha kolay oluyormuş bundan sonraki ay kavuşursun inşallah hayaline

B Busraks ben dünde dedim sana yerleşme kanaması olabilir diye Ama sanki idrarı çok damlatmissin kuzum ya niye öyle sarılık var yoksa bende gördüm 2. Çizgiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…