Canım çok çok silik hayalet bir çizgi görüyorum sanki. Ama dört gün gecikmede daha belli olması gerekirdi normalde. Sen yarın bir kan ver en iyisi
Canın kuruma çizgisi gibi
Daha koyularını gördüm bu ay ve 10 gün gecikmeyle adet oldum
Ümidini kırmak istrmem inşallah hamilesindir
Ben şuan ikinci çizgiyi resmen görüyorum inşallah test bozuk değilse hamilelik var kuzum kanaman artmazsa sıkıntı yok ama eğer artarsa direk hastaneye koşDaha yakından kızlar
Eki Görüntüle 2572367
Kızlar bilmiyorum annemde üstüne goruyo olabilirsin dedi yengemede böyle olmuştu geç döllenme olmuştu üstüne görmüştü
Adetin düzenliyse yumurtlama günün belliyse dört gün de geçtiyse bu çizgi çok silik kuruyunca çıkmış gibi yine kan ver de çok da ümitlenmeDiğer hiçbir testimde çıkmamıştı yengeme attım oda benimkinde sonradan çıktı diyince birde size sorayım dedim
Diğer hiçbir testimde çıkmamıştı yengeme attım oda benimkinde sonradan çıktı diyince birde size sorayım dedim
Nasill ya bu test negatif mi resmen orda silik çizgi var benimki bu kadar bile belli değildi ışıkta gözüküyorduBende bi senedir yapıyorum hiç çizgi gmrmedim ama 3 aydır net çizgilerle karşılaşıyorum malesef
Buda onlardan biri bu ay bat günümde çıkan testim
Nasill ya bu test negatif mi resmen orda silik çizgi var benimki bu kadar bile belli değildi ışıkta gözüküyordu
Evet ben hamileydim silik çıktığı zaman şuan 15 aylık kızım var canım. Kimyasal gebelik mi geçirdin acaba yaEvet canım malesef diğer günler bi koyulaşma olmadı bunun üzerine 9 gün sonra kan verdim negatif çıktı sonra adet oldum şimdi 3.günüm
Sen hamile mydin silik çizgi çıktığında
Evet ben hamileydim silik çıktığı zaman şuan 15 aylık kızım var canım. Kimyasal gebelik mi geçirdin acaba ya
Muhtemelen kimyasal gebelik geçirmişsin canım ama üzülme bir kez hamile kalanların sonradan hamile kalması daha kolay oluyormuş bundan sonraki ay kavuşursun inşallah hayalineBilmiyorum ki canım bazı testlerim de çok belli çizgiler oluştu bazısında hiç bişey
Geçen ay da soğa kürü yapmıştım dedim acaba tuttu mu tamm 10 gün sonra adet oldım bu kadar gecikme yaşamıyordum normal döngüm de
Ben şuan ikinci çizgiyi resmen görüyorum inşallah test bozuk değilse hamilelik var kuzum kanaman artmazsa sıkıntı yok ama eğer artarsa direk hastaneye koş
İmkanın varsa bir test al yarın sabah ilk idrarinla tekrar dene yada kan ver canimİnşallah canım sabahtan beri toplasan 6-7 damla geldi
İmkanın varsa bir test al yarın sabah ilk idrarinla tekrar dene yada kan ver canim
Ne demek kiz 1.20 hamile misin yoksaKan verdim 1.20 çıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?