- 28 Nisan 2007
- 577
- 2
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde göğüslerim sızlamıştı ilk ama bu adet belirtiside olabilir canım inşallah hamilesindir
eğer hamile kalmışsan 2 haftaya yaklaşmış olması lazım belirti olabilir ama belli olmaz canım insan bazen çok umutlanıyo sonuç alamayınca yıkılıyo herşeye hazırla kendini pozitif olmazsadan bidahaki ay inşallah.Ben belirtilerepek aldırış etmedim yani hamile değilimdir dedim hep öğrendiğimde 5 haftalık olmuştu zaten 7.haftada bebeğimi kaybettim.2hafta yaşayabildim o mutluluğu.......
canım umudunu kırmak istemem ama 9 mart adet tarihinse dün yumurtlama gününmüş,yani bu günler (dün geçti artık)gebelik oluşma ihtimalinin en yüksek günleri..çalışmalara devam..adetlerin düzenli oluyorsa şu an hamile olman imkansız ,..bbugünler belirleyecek sonucu:)
hakkında hayırlısı
Evet bende takip ediyorum çevremdede hamile kalmak için uğraşan çok insan var bu tür olaylarda çoğaldıkça olmuycak diye insanlar streste yapıyo oda çok etkiliyor.ben PKO hastasıyım eşimin bir problemi yok inşallah tekrar hamile kalabilirim.Aslında işin zoru hamile kaldıktan sonra onu içimde büyütebilmek sandığım kadar kolay değilmiş canım...
inşallah en kısa zamanda bu güzel haberi alırsın,tüm isteyenlerle birlikte hepimiz,ama umutlanmak için daha çok erken böyle düşünce takılıp kalıyosun günleri hatta saatleri kendine zindan edersin hayırlısını isteyip sabırlı olmak lazım diyorum ama biliyorum ki bunu yapmak çok ta kolay değil..bugün lerde benimde regl olmam lazım ama inşallah olamam tabi; sabr sabr sabr...