• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bi fikir verin

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
sumeyye mutfakta diye bi kadin varya. ona baktim. kiz hollanda buyumus evlenip trye donmus ve hastanede tercumanlkk yapiyo. cok ama cok ozendim. bende dondugumde is bulmak icin oyle bi bolummu okusam. ne yapsam faydasi olur . turkiyede dil bilerek sadece is sahibi olunurmu. memurluk olmaz artik zaten donunce yas gitmis olucak
. turkiyede ozelde dil ile ilgili isler cokmu. neler vermezdim sumeyyenn yerine olmak icin . donus surecini anlatmis. nasil ozendim:( bana da kismet olacakmi acaba

Sadece dil bilerek iş bulunur evet. Yani bulanlar gördüm. Hastanede tercüman gördüm ben ama onlar günlük ücret alıyordu.
Bu ara sağlık turizmi revaçta malum. Yabancı hastalar için tercüman şart

Sadece dil bilerek iş bulunur evet. Yani bulanlar gördüm. Hastanede tercüman gördüm ben ama onlar günlük ücret alıyordu.
o zaman ingilizvemi iyice gelistirip oyle donmem lqzim meslegim olsun

sumeyye mutfakta kadrolu olarak gitmis ama o saglikla alaklo.bi bolumde okumus

Dilinizi belgeleyin.
Teecümanlık, rehberlik, bazı şirketlerim dış ilişkiler departmanlığı vs de iş bulabilirsiniz.

Ancak sadece dil yeter mi bilemiyorum.

sumeyye mutfakta diye bi kadin varya. ona baktim. kiz hollanda buyumus evlenip trye donmus ve hastanede tercumanlkk yapiyo. cok ama cok ozendim. bende dondugumde is bulmak icin oyle bi bolummu okusam. ne yapsam faydasi olur . turkiyede dil bilerek sadece is sahibi olunurmu. memurluk olmaz artik zaten donunce yas gitmis olucak
. turkiyede ozelde dil ile ilgili isler cokmu. neler vermezdim sumeyyenn yerine olmak icin . donus surecini anlatmis. nasil ozendim:KK43: bana da kismet olacakmi acaba

sen de mi hollandadasın neden dönmek istiyorsun ki

Serbest çeviri yapabilirsiniz. Kitap film vb. Sadece dil bilerek iş bulabilirsiniz. Ama dilinizi belgelemek önemli.

Don de burdaki milyonlar gibi rezil rusva ol hayalperest kardesim
Ingilizcen superse degerlendirirsin elbette. Sonra da ah donmeyeydim diye dovunursun.

o zaman ingilizvemi iyice gelistirip oyle donmem lqzim meslegim olsun

Hangi ulkedesin? Cunku turkiyede artik ingilize bilen is bulamiyir yani sadece bu vasifla cunku cogu insan ingilizce biliyor artik farkli bir dil olacak ki size ihtiyaclari olacak bir ara japonca bilen bir arkadasim bu isten cok iyi para kazanmisti

Ingilizcen superse degerlendirirsin elbette. Sonra da ah donmeyeydim diye dovunursun.
niyeki is vardir begenmiyor lad is sorun orda. ah orda olsayd8m tonla is bulurdum. ing atamas8 kolay zatenbvok pismanum okul bitince tkerr sinava gidip ing okumagimda
hayalimdi istambulda okumak. kazanirdimda ama calismak istedim cunku para lazim olacaktu abimden isteyemezfim artik su an hi aklim olsa kesinlkkle okurdum. dunku aklimizi begenmiyktuz. ne bileyim2ya o zaman burayi kedfetseydiim herkes oku derdi ama haberim yoktuji kkdan. cok uzuluyorum

yurtdisindan donup cok mutlu olanlar var disardan gorundugu gibi dgl zor cok zor hemde benm mecburiyetlerim var su an yoksa katlaniomaz en azindan ing iyi ogreneyim geldigimde ozelde ise girerim

yurtdisindan donup cok mutlu olanlar var disardan gorundugu gibi dgl zor cok zor hemde benm mecburiyetlerim var su an yoksa katlaniomaz en azindan ing iyi ogreneyim geldigimde ozelde ise girerim
He girersin annem gel sen. Gelmeden once ulkede ne kadar issiz varmis, kisi basina ne kadar borc varmis,bunlari da okuyup gel lutfen.
Allah rizasi icin gozunuzu acin artik ya. Buranin sartlari belli. Orada bir baltaya sap olsaniz cok daha rahat edersiniz.

He girersin annem gel sen. Gelmeden once ulkede ne kadar issiz varmis, kisi basina ne kadar borc varmis,bunlari da okuyup gel lutfen.
Allah rizasi icin gozunuzu acin artik ya. Buranin sartlari belli. Orada bir baltaya sap olsaniz cok daha rahat edersiniz.
belki su an oyle ama bes alti yil once cok kolay atamam olurdu ing okusayfim. benum aptalligim

Tabi tabi iş çok burda. Para istemezsen tonla iş bulursun. O iş beğenmeyenler varya işte ondan beğenmiyor.
Ayrıca ingilizce öyle az bilinen bir dil değil artık. Herkes biliyor ingilizce. Ingilizcenin yanında kaç dilin var onu söyle sen.
Hani orası öyle düşündüğümüz gibi değil ya. Heh işte burasıda senin düşündüğün gibi hic değil..

Size çok üzülüyorum ben ya.. Düşünceleriniz o kadar kötü ki kendi hayatınızı acınacak hale getiriyorsunuz.
Daha Türkçe konuşamadan başka dil öğrenmeyi düşünüyorsunuz bir de, komiksiniz.

Azıcık şükretmeyi öğrenseydiniz keşke. Küçük Emrah bile sizden daha mutludur eminim.

Valla çevirmenlik için sırf bir dili konuşabilmek yetmiyor, iki dili de düzgün yazabilmek, imla kurallarını bilmek de lazım. Hatta çevirmenler o dili diğer dilin kültürüne uyarlayarak bir nevi yeniden yazıyorlar metni. Çevirmen olarak kimse size iş vermez -ki 3-4 dil bilip işsiz kalan çevirmenler biliyorum. Nickiniz durumunuzu yansıtıyorsa boşa hayal kurmayın derim ben, cidden çok zor yani. Bazen burada Türkiye için algı operasyonu yaptığınızı bile düşünüyorum sjsjs, bütün konular birbirinin kopyası gibi.

Back
X