• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kızlar bi el atın sadece 1,5 ay kaldı...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

chemist_08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
33
0
86
Bursa
arkadaşlar mobilyalarımızı aldık.. bembeyaz lake mobilya.aslında siyah beyaz düşünüodum ama bunu görünce çok beğenip aldık.şimdide halısıdır perdesidir ne şekilde bi kombin yapabilirim karar veremiorum.mesele siyah kırmızı gümüş rengi gibi modern aksesuarlar alıcam ama koltukları ne renk alayım perdenin fonu ne renk olsun fikirlerinizi söyleyin lütfen.bu arada salonumu güünlük oda gibi kullanacağım aklınızda bulunsun. şimdiden sağolun

ilk yorum benden gelsin canım:D eğer bembeyaz bi mobilya aldıysan salona bi renk belirle aklında ve ona göre halıyı perdeyi al çok ii olur kombine ediceğin süs eşyalarınıda beyaz ve belirlediğin o renkte alırsınyerimseniben

koltugunı beyaz alma artık canım hem günlük kullanacaksan temizliği zor olur hem de sadece beyaz bana cok donuk geliyo mobşlyalarını paylaşsan aslanda daha iyi fikir yürütebilirz ama kırmızı beyaz siyakla kombin edebilirsin bence

cnmm beyaz mobilyaya her renk yakışırrr..günlük oda olarakta kulancaksan senin yerinde olsam koltuklarımı siyah alırdım yastıklarıda kırmızı beyaz olurdu..halımıda siyah beyaz çok azda kırmızı olan olarıdım..benim perdede seçimim hep sade olmuşturrr..mutfak hariç tüm odalarımın tülleri beyaz kimisi kendinden desenli kimisi düz beyaz tül:)yan kanatları siyah gri karışık alabilrisin yada düz siyah:)

Back
X