A antep97 Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2024 21 1 26 Pazar 13:53 Konu Sahibi antep97 #1 Çatlatma iğnesi vuruldum cuma günü tiroidlerim için doktora gittim doktor hamilelik var mı yok mu diye kan aldı ve Beta 19 çıktı bugün ise çatlatma iğnesinin 8. günü şimdi evde test yaptım silik bir şey çıktı sizce var mı
Çatlatma iğnesi vuruldum cuma günü tiroidlerim için doktora gittim doktor hamilelik var mı yok mu diye kan aldı ve Beta 19 çıktı bugün ise çatlatma iğnesinin 8. günü şimdi evde test yaptım silik bir şey çıktı sizce var mı
Barta kulesi Çok cahilsin, keşke ölsen Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Aralık 2022 4.664 20.720 Pazar 13:54 Konu Sahibi antep97 #2 Kimyasal gebelik olabilir mi? Düşmesi normal değil çünkü
A antep97 Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2024 21 1 26 Pazar 13:55 Konu Sahibi antep97 #3 Barta kulesi .!.: Kimyasal gebelik olabilir mi? Düşmesi normal değil çünkü Genişletmek için tıkla... Hayr düşmedi iğnenin etkisi olabilir dediler oyuzden yükselmiştir dediler bende bu gün evde kaset test yaptm ve ikinci çizgiyi gördüm
Barta kulesi .!.: Kimyasal gebelik olabilir mi? Düşmesi normal değil çünkü Genişletmek için tıkla... Hayr düşmedi iğnenin etkisi olabilir dediler oyuzden yükselmiştir dediler bende bu gün evde kaset test yaptm ve ikinci çizgiyi gördüm