• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi baksanıza hamile miyim?

BusraKilic

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
5
0
1
29
Partnerimle 18 Eylülde sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Vajinamın 1 karış yanına boşaldı.

22 saat içinde ella kullandık.

ben 15 günde bir adet olurum. ilişkiden 8 gün sonra adet oldum. temizlendim. temizlendikten 15 gün sonra yine adet oldum. normal günümde yani. birebir adet, üstüne görme değil.

Risk kalmadı değil mi? hamile değilimdir.

Aminn inşallah isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin

Tebrikler :KK46:kimse uğramamış daha konuya.

Bu arada 15 günde bir adet derken? Bitişinden itibaren mi sayıyosun yoksa Baslangiciyla beraber mi 15 gun? Ben mi anormal oldugunu dusunuyorum acaba?

Tebrikler :KK46:kimse uğramamış daha konuya.

Bu arada 15 günde bir adet derken? Bitişinden itibaren mi sayıyosun yoksa Baslangiciyla beraber mi 15 gun? Ben mi anormal oldugunu dusunuyorum acaba?

temizlenince diğer adete kadar 15-16 günde bir oluyorum. adet döngüsü 24 felan yapıyor. hep böyle ama. :)

tebrikler derken?

temizlenince diğer adete kadar 15-16 günde bir oluyorum. adet döngüsü 24 felan yapıyor. hep böyle ama. :)

tebrikler derken?

Hmm tamam o zaman anormallik yok :)
Tebrikler derken ertesi gunu hapını almayı biliyorsun, surtunme yolu ile hamile kalınamayacağını bilmiyorsun :)

Konuya kilit vurulmasını iste yöneticilerden başın ağrımasın:KK49:

Hmm tamam o zaman anormallik yok :)
Tebrikler derken ertesi gunu hapını almayı biliyorsun, surtunme yolu ile hamile kalınamayacağını bilmiyorsun :)

Konuya kilit vurulmasını iste yöneticilerden başın ağrımasın:KK49:
ya inşaAllah öyledir :) internette 1 tane bile sperm oradan geçse dışarı boşalmada, hamile kalırsın falan diyordu bi çok kişi. korktum napayım =)

yarın bide idrar testi yaptırıcam. 2 adet gördüm ama olsun =) hamile değilim ama içim rahatlasın maksat

Busrakilic post: 37478839 .!.:
ya inşaAllah öyledir :) internette 1 tane bile sperm oradan geçse dışarı boşalmada, hamile kalırsın falan diyordu bi çok kişi. korktum napayım =)

yarın bide idrar testi yaptırıcam. 2 adet gördüm ama olsun =) hamile değilim ama içim rahatlasın maksat

Canım 25 yaş altındaysan kendini olabildigince uzak tut böyle şeylerden ;) test mest almana gerek yok aksiyon yaratma kendine.

Back