İnşaalah aradaşım benim kuzenim düşük yaptı arasından 2ay falan geçti hamile kaldı.üzülme düşen bebeklerin çoğu sağlıksız olanlarmış.belkide hamilesindir.üşüme nefes kesilmesi(arka arkaya konuştuğun zaman),göğüslerde uyuşma var mı.gerçi kişiye gòre değişir hayırlısınipı versin allah hepimize
karbonat testi şu canımselam, karbonat testi nedir ?
nasıl ve ne zaman yapıyosunuz?
bende insallah yanlimiyorumdur ... insallah hamileyimdir , hüsrana ugramakdan ne kadar korksam bir sekilde hersey ilk hamile ligimdeki gibi :))))
insallah hayirlisi artik
inş hamişsindir canım
haber vermeyi unutma çatlarım meraktan
vermemmi ayol :))) herkese duyururum ...
sende durum nedir hamile misin varmi cocugun ?
karbonat testini bende bilmiyordum denemk isterim ama kac haftalikken acaba gösterir?
son bir gün kaldı:18::18::18:
yarın oldum oldum, yoksa düşünmeye başlıcam artıkım
son 2 gündür göğüslerim şişmeye başladı, habire uykum geliyo uykuya doyamadım gitti
uzanınca kasıklarım beni mahv ediyor.ne sağa ne sola yatamıyorum ya
arkadaşımda msj attı beni rüyasında görmüş hamile olduğumu, onlara haber vermişim falan
iştah deseniz buzdolabını yiyecem nerdeyse:131::131::131:
ayy inşallah hamileyimdir ya
bugün günümdü ama hala kırmızılar gelmedi
inş daha da gelmezler 9 ay boyunca
demin de yumurta akı kıvamında açık sarı bir akıntım oldu neden acaba:18::18::18:
ayy o akıntılar adetten önce olurmuş ama işallah öyle deildir!
7 aylık evliyim.son 2 aydır başladık çocuk denemelerine.geçen ay hüsran( bu ay yumurtlama günlerinde denedik.işin ilginci o günden sonra sürekli karnım ağrımaya,midem bulanmaya başladı,yüzümde sivilceler çıktı,karnım davul gibi oldu,karnımın üzerinde sivilce çıktı,uykusuzluk sorunu yaşamaya başladım,göbek deliğimin alt kısmına kramplar geldikçe geliyordu,bi ishal bi kabız oldum,yorgunluk,halsizlik,aynı zamanda akıntılarım arttı.şuan bat'ıma 10 gün kaldı ama belirtiler ortadan kalktı ( o günlerde forumda yazan idrarı bardağa bırakıp bekleyip bulutumsu şeyin üste çıkmasının hamile olunduğunun,altta kalmasının hamile olunmadığının göstergesi denlmişti onuda yaptım üste çıktı,ama dün yaptım alta çöktü ( ne oldu anlamadım ya.bir kaç günde bu şekilde değişir m herşey ya ( şu an sabah erken ve gece yatınca mide bulantıları ve karın ağrısı çekiyorum ( lütfen yardım edin.böyle belirtileri olup hamile kalan var mı (
tatlım 2 aydır istediğniz için vücudundaki her değişiklik sana kocaman görülebilir ben gebeliğmi adet günüm gelmeden silik çizgi olarak görmüştüm testte bi test al istersen adet günü geçince sonucu kesin verir ama ben geçmeden 10 tane falan yapmıştım hergün sonlara doğru hepsi 2 çizgi çıktı insaşşalh gönlünce olur canım az daha sabhret bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?