• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bi bakıverin gari:)) bu belirtiler hamilelik mi,yoksa psikolojik m??:((

İnşaalah aradaşım benim kuzenim düşük yaptı arasından 2ay falan geçti hamile kaldı.üzülme düşen bebeklerin çoğu sağlıksız olanlarmış.belkide hamilesindir.üşüme nefes kesilmesi(arka arkaya konuştuğun zaman),göğüslerde uyuşma var mı.gerçi kişiye gòre değişir hayırlısınipı versin allah hepimize

evet muhakak bir sebebi vardiki düstü bende öyle düsünüyorum.
Allah saglikli hayirli hamilelik ve cocuk nasip etsin insallah.

Evet acayip üsüme var, özelikle ayaklarim hic isinmiyor kalin corap giydigim halde ve evde kalorifer oldugu halde.
kasiklarim agiriyor ve gögüslerimde hasasslik var tabiiki bunlar adet dönemi de oluyor ama en az daha 10 gün var adetime bukadar ereken baslamaz benim adet belirtilerim.

selam, karbonat testi nedir ?
nasıl ve ne zaman yapıyosunuz?
karbonat testi şu canım:27:
idrarını bir kaba yapıorsun ve üzerine hemen karbonat döküyorsun,eğer kabarırsa hamilesin,yok kabarmazsa hamile değilsin demekmiş:53:
bende gerçekliği var mı yok mu bilmiyorum burdaki forumlardan birinde okudum:52::52::52:
hiç hamilelik yaşamadığım içinde bilmiyorum:1::1::1::1:

bende insallah yanlimiyorumdur ... insallah hamileyimdir , hüsrana ugramakdan ne kadar korksam bir sekilde hersey ilk hamile ligimdeki gibi :))))
insallah hayirlisi artik

inş hamişsindir canım:1::1:
haber vermeyi unutma çatlarım meraktan :52::52::52:

vermemmi ayol :))) herkese duyururum ...
sende durum nedir hamile misin varmi cocugun ?

karbonat testini bende bilmiyordum denemk isterim ama kac haftalikken acaba gösterir?

bende çocuk yok daha:1::1::1:
2 aydır başladık çalışmalara:17::17:
zati 7 aylık evliyim:52::52::32::32:
valla orasını bilmiyorum ya.bende öylesine denemiştim.pek ümit yok ama herşeyi denemek istiyorum:1::1::1:

son bir gün kaldı:18::18::18:
yarın oldum oldum, yoksa düşünmeye başlıcam artıkım:1::1:
son 2 gündür göğüslerim şişmeye başladı, habire uykum geliyo uykuya doyamadım gitti:1::1:
uzanınca kasıklarım beni mahv ediyor.ne sağa ne sola yatamıyorum ya:5::5::5:
arkadaşımda msj attı beni rüyasında görmüş hamile olduğumu, onlara haber vermişim falan:52:
iştah deseniz buzdolabını yiyecem nerdeyse:131::131::131::27::27:
ayy inşallah hamileyimdir ya:1::1::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

son bir gün kaldı:18::18::18:
yarın oldum oldum, yoksa düşünmeye başlıcam artıkım:1::1:
son 2 gündür göğüslerim şişmeye başladı, habire uykum geliyo uykuya doyamadım gitti:1::1:
uzanınca kasıklarım beni mahv ediyor.ne sağa ne sola yatamıyorum ya:5::5::5:
arkadaşımda msj attı beni rüyasında görmüş hamile olduğumu, onlara haber vermişim falan:52:
iştah deseniz buzdolabını yiyecem nerdeyse:131::131::131::27::27:
ayy inşallah hamileyimdir ya:1::1::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

belirtiler hamileligi gösterio gibi... insallah hadi bakalim

ayy bugünde bütün gün adet olcakmışım gibi sancı çekip durdum.
:5::5::5:
deminde bir duş alayım dedim.çıktım sanki hiç bir sancı vs kalmadı:53:
anlamadım ya.:26::26:
şuan da hala iştahııma dur durak veremiyorum:27::27::27:
koca bir tabakta meyve salatası yapmış yiyorum ama hala açımmmmmm:27::27::27::1::1::1::52::52::52:

bugün günümdü ama hala kırmızılar gelmedi:53::53::32::32:
inş daha da gelmezler 9 ay boyunca:27::27:
demin de yumurta akı kıvamında açık sarı bir akıntım oldu neden acaba:18::18::18::49:

bugün günümdü ama hala kırmızılar gelmedi:53::53::32::32:
inş daha da gelmezler 9 ay boyunca:27::27:
demin de yumurta akı kıvamında açık sarı bir akıntım oldu neden acaba:18::18::18::49:

ayy o akıntılar adetten önce olurmuş ama işallah öyle deildir!

7 aylık evliyim.son 2 aydır başladık çocuk denemelerine.geçen ay hüsran:(( bu ay yumurtlama günlerinde denedik.işin ilginci o günden sonra sürekli karnım ağrımaya,midem bulanmaya başladı,yüzümde sivilceler çıktı,karnım davul gibi oldu,karnımın üzerinde sivilce çıktı,uykusuzluk sorunu yaşamaya başladım,göbek deliğimin alt kısmına kramplar geldikçe geliyordu,bi ishal bi kabız oldum,yorgunluk,halsizlik,aynı zamanda akıntılarım arttı.şuan bat'ıma 10 gün kaldı ama belirtiler ortadan kalktı:(( o günlerde forumda yazan idrarı bardağa bırakıp bekleyip bulutumsu şeyin üste çıkmasının hamile olunduğunun,altta kalmasının hamile olunmadığının göstergesi denlmişti onuda yaptım üste çıktı,ama dün yaptım alta çöktü:(( ne oldu anlamadım ya.bir kaç günde bu şekilde değişir m herşey ya:(( şu an sabah erken ve gece yatınca mide bulantıları ve karın ağrısı çekiyorum:(( lütfen yardım edin.böyle belirtileri olup hamile kalan var mı:((

tatlım 2 aydır istediğniz için vücudundaki her değişiklik sana kocaman görülebilir ben gebeliğmi adet günüm gelmeden silik çizgi olarak görmüştüm testte bi test al istersen adet günü geçince sonucu kesin verir ama ben geçmeden 10 tane falan yapmıştım hergün sonlara doğru hepsi 2 çizgi çıktı insaşşalh gönlünce olur canım az daha sabhret bakalım

sen bu kadar merak edeceğine bence hemen git bir polikliniğe kan testi yaptır bakalım. sonucu 2 saatte alırsın... hem de garanti...

tatlım 2 aydır istediğniz için vücudundaki her değişiklik sana kocaman görülebilir ben gebeliğmi adet günüm gelmeden silik çizgi olarak görmüştüm testte bi test al istersen adet günü geçince sonucu kesin verir ama ben geçmeden 10 tane falan yapmıştım hergün sonlara doğru hepsi 2 çizgi çıktı insaşşalh gönlünce olur canım az daha sabhret bakalım

defalarca gebelik testii yaptım hep tek çizgi:5::5:
deminde kırmızılar geldi 3 günlük gecikmeyle:5::5::5:
beni 3 gün ne hayallere sokmuştular oysaki:5::5::5:
ahh bu kırmızılar ahhhhhhhhhhhhhhh:5::5::5:

Back