• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bi bakıverin gari:)) bu belirtiler hamilelik mi,yoksa psikolojik m??:((

filozof21

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
1.826
111
173
7 aylık evliyim.son 2 aydır başladık çocuk denemelerine.geçen ay hüsran:(( bu ay yumurtlama günlerinde denedik.işin ilginci o günden sonra sürekli karnım ağrımaya,midem bulanmaya başladı,yüzümde sivilceler çıktı,karnım davul gibi oldu,karnımın üzerinde sivilce çıktı,uykusuzluk sorunu yaşamaya başladım,göbek deliğimin alt kısmına kramplar geldikçe geliyordu,bi ishal bi kabız oldum,yorgunluk,halsizlik,aynı zamanda akıntılarım arttı.şuan bat'ıma 10 gün kaldı ama belirtiler ortadan kalktı:(( o günlerde forumda yazan idrarı bardağa bırakıp bekleyip bulutumsu şeyin üste çıkmasının hamile olunduğunun,altta kalmasının hamile olunmadığının göstergesi denlmişti onuda yaptım üste çıktı,ama dün yaptım alta çöktü:(( ne oldu anlamadım ya.bir kaç günde bu şekilde değişir m herşey ya:(( şu an sabah erken ve gece yatınca mide bulantıları ve karın ağrısı çekiyorum:(( lütfen yardım edin.böyle belirtileri olup hamile kalan var mı:((

arkadaşım bende seninle aynı durumdayım 7 aylık evli 2 aydır bebiş düşünüyoruz .. senin belirtilerin bana psikolojik gibi geldi bat ına 10 gün varken böle belirtilerin olacağını sanmıyorum kafanı biraz rahatlat cinsen hayatına korunmadan devam et elbet olur Rabbim en kısa zamanda nasip etsin

biraz daha sabredip kan testi yaptır bu hamileliği kafaya taktıkça belirtileride yaşayabiliyorsun kendimden biliyorum.. gebelikte en büyük belirti biliyorsunuz adet geçikmesi adetiniz geçikmeden dinlemeyin kendinizi hayal kırıklığı oluyor ve kafaya takmayın gebeliği derim... inş. hamilesindir arkadaşım..

az önce bir konu okumuştum burada belirtilerin hepsini yaşadığını fakat adet olduğunu yazmıştı arkadaş..gebelikle adet belirtileri o kadar aynı ki bunun tek çözümü ya alacağınız gebelik testi yada kan tahlili..
gebelik belirtilerini genellikle ikinci üçüncü doğumunu yapacak olan anneler daha önceki hallerinden anlayabiliyor..ilk gebelikkte belirtilerin yanıltma imkanı çok yüksek..

bence öyle ilkel yöntemler yerine bir testalın en azından kafanız rahat etsin..:34:

Son düzenleme:
Ewet canim bunlar psikolojik olabilir cunku bu anlattigin beirtilerin cogunu ben hamileligim epy ilerleyince hissetmy basladim. Hele ki o uykusuzluk 5.aydn sonra oldu. O hamile oldugumu ogrendigim ayda normalden cok daha fazla uykum vardi. Saat akşam 9 dedi mi ben iptaldim... Bide belirti olarak goguslerim çok çok çok acimisti. Hem agriyo hem aciyodu normalde de adet oncesinde aciyodu ama o zamn daha siddetliydi... Ve o hassasiyet tum gebelik boyunca dewam ediyo cok siddetli olmsa da. Benim belirtilerim boyleydi tabi kisiden kisiye degisir belki de İnsallah hamilesindir. Adet gunun 2-3 gun gecsin test yap bence :) onceden yaprsan negatif cikabilir o yuzden diyorum uzulme diye.. Ben de adetime 1 hafta varken yapmistim tabiki negatif cikti. 3 gün gecikince yaptim pozitifti. 5. Gunde de kan testine gittim 5 haftalik hamilesın dediler.. Hadi bakalim darisi basina hayirli haberlerini bekliyoruz :)

7 aylık evliyim.son 2 aydır başladık çocuk denemelerine.geçen ay hüsran:(( bu ay yumurtlama günlerinde denedik.işin ilginci o günden sonra sürekli karnım ağrımaya,midem bulanmaya başladı,yüzümde sivilceler çıktı,karnım davul gibi oldu,karnımın üzerinde sivilce çıktı,uykusuzluk sorunu yaşamaya başladım,göbek deliğimin alt kısmına kramplar geldikçe geliyordu,bi ishal bi kabız oldum,yorgunluk,halsizlik,aynı zamanda akıntılarım arttı.şuan bat'ıma 10 gün kaldı ama belirtiler ortadan kalktı:(( o günlerde forumda yazan idrarı bardağa bırakıp bekleyip bulutumsu şeyin üste çıkmasının hamile olunduğunun,altta kalmasının hamile olunmadığının göstergesi denlmişti onuda yaptım üste çıktı,ama dün yaptım alta çöktü:(( ne oldu anlamadım ya.bir kaç günde bu şekilde değişir m herşey ya:(( şu an sabah erken ve gece yatınca mide bulantıları ve karın ağrısı çekiyorum:(( lütfen yardım edin.böyle belirtileri olup hamile kalan var mı:((

canım bence biraz daha sakin ol stres yapma o zaman daha kötü gidiyor 2 ay ne ki tadını çıkar bu dönemin kendini hazırlama sürecin olsun adetinin gecikmesini bekle

ayy kızlar çok sağolun ya yorumlarınız için.ama işte elde değil:)) bugünde karbonat testini yaptım hemen hepsi köpürdü:)) idrarımda çok koyu olmuştu aç karna .ne oluyo anlayamıyorum. batıma bir terslik olmazsa 1 hafta kaldı bakalım artıkım:(( inş olmam ya.çok moda girdim nedense.eşimde çok istiyo.inş hepimiz stediğimiz annelik duygusunu yaşarız ya.benim ilk olacak o yüzden daha bi heyecanlıyım:))

ayrıca göbek deliğimin sağ üst kısmında iki tane kocaman sivilce çıktı ilk defa.normalde yüzümde çıkardı ama bu kez yüzümde tık yok:)) böyle olupta sonrasında hamile olduğunu öğreneniniz var mı acep:))

canım insallah hamilesindir ama vücudunun tüm tepkilerini de hamileliğe yorma
sonra hayal kırıklığına uğrama
ama belirtilerin bana psikolojik gibi geldi
çünkü o belirtiler ileri dönem hamilelik etkileri oluyor genelde

bakalım artıkım az kaldı:44::44::44::44:.inş kırmızılar gelmez:1::1::1::1:

Benim 2çocuğum var. 2 sinde de hemen hemen aynı belirtiler vardıbi de gösümde sızlamalar olmuştu.ve şimdi yine korkuyorum;seninde bahsettiğin gibi bu belitiler bende yine var.ancak bizim korunma şeklimiz geri çekme yöntemi.fakat bu şekilde hamile kalan da varmış;belki çok korktuğum için piskolojik diyorum kendi kendime...reglime 6 gün var.inşaallah istediğin gibi sağlıklı bir bebiş yolculuğu seni bekliyordur;bana da hayırlısı...

Ewet canim bunlar psikolojik olabilir cunku bu anlattigin beirtilerin cogunu ben hamileligim epy ilerleyince hissetmy basladim. Hele ki o uykusuzluk 5.aydn sonra oldu. O hamile oldugumu ogrendigim ayda normalden cok daha fazla uykum vardi. Saat akşam 9 dedi mi ben iptaldim... Bide belirti olarak goguslerim çok çok çok acimisti. Hem agriyo hem aciyodu normalde de adet oncesinde aciyodu ama o zamn daha siddetliydi... Ve o hassasiyet tum gebelik boyunca dewam ediyo cok siddetli olmsa da. Benim belirtilerim boyleydi tabi kisiden kisiye degisir belki de İnsallah hamilesindir. Adet gunun 2-3 gun gecsin test yap bence :) onceden yaprsan negatif cikabilir o yuzden diyorum uzulme diye.. Ben de adetime 1 hafta varken yapmistim tabiki negatif cikti. 3 gün gecikince yaptim pozitifti. 5. Gunde de kan testine gittim 5 haftalik hamilesın dediler.. Hadi bakalim darisi basina hayirli haberlerini bekliyoruz :)

Ben 2 bebişimi de çok erken hissetmiştim;tabi ki adet günü geçmeden
kaset testte anlaşılmıyor ya da kesin çözüm kan testi.arkadaşım dae bana reglime 5 gün kaldı kaset testte çıkar demişti ;bende bu gun korkarak yaptım çıkmadı. Regl dönemimi bekliyorum

ayy kızlar çok sağolun ya yorumlarınız için.ama işte elde değil:)) bugünde karbonat testini yaptım hemen hepsi köpürdü:)) idrarımda çok koyu olmuştu aç karna .ne oluyo anlayamıyorum. batıma bir terslik olmazsa 1 hafta kaldı bakalım artıkım:(( inş olmam ya.çok moda girdim nedense.eşimde çok istiyo.inş hepimiz stediğimiz annelik duygusunu yaşarız ya.benim ilk olacak o yüzden daha bi heyecanlıyım:))

selam, karbonat testi nedir ?
nasıl ve ne zaman yapıyosunuz?

neymis kaset testi ? Benimde 8-10 gün var regl ime ama su an her belirti hamilelik hissettiriyor

benim de öyle oldu. 2 ay üst üste 3 gün de gecikmem oldu. hamileyim sandık:( kaset testler eczanede satılıyor 3 tl

neymis kaset testi ? Benimde 8-10 gün var regl ime ama su an her belirti hamilelik hissettiriyor

Kaset test eczanelerde satılıyor gebelik testi.benim belirtiler iki hafta önceden başlar o zaman anlarım;allah isteyen herkese versin...

bende insallah yanlimiyorumdur ... insallah hamileyimdir , hüsrana ugramakdan ne kadar korksam bir sekilde hersey ilk hamile ligimdeki gibi :))))
insallah hayirlisi artik

bende insallah yanlimiyorumdur ... insallah hamileyimdir , hüsrana ugramakdan ne kadar korksam bir sekilde hersey ilk hamile ligimdeki gibi :))))
insallah hayirlisi artik

İnşaalah aradaşım benim kuzenim düşük yaptı arasından 2ay falan geçti hamile kaldı.üzülme düşen bebeklerin çoğu sağlıksız olanlarmış.belkide hamilesindir.üşüme nefes kesilmesi(arka arkaya konuştuğun zaman),göğüslerde uyuşma var mı.gerçi kişiye gòre değişir hayırlısınipı versin allah hepimize

Back