Kizlar bi bakiverin bana yardim lutfen

Oyle yapacagim eger negatifse ama icimden biseyde pozitif diyor ay cok zormus ama ya hayirlisi canim negatifse surekli calisma yapmayi dusunuyorum zaten

Ben gebeliğimi adet günüme 1 gün kala gelen uçuk pembe yerleşme kanamasından anlamıştım. Testte hafif de olsa ikinci çizgi çıkıyor. Ama emin olmak istiyorsan kan testi yaptır. Özeld eyaptır 30-40 lira aynı gün sonuç alırsın. Biz hatta o heyecanla akşam 6 da kan aldırıp yaptırmıştık.

Insallah hayirli haber alirsiniz, eger 30 kasimdaki yerlesme kanamasiysa bu kan testinde cikar. Fakat benim dikkatimi farkli bisey cekti, 4 kasimda adet olmussunuz yani zyklusun ilk günü o gün, genelde 9 ile 15imci günler yumurtlama zamanlaridir ( en yoguni 13 ve 14. gün) siz 23. de yani 19. gün iliskiye girmissiniz. Sanki gec kalmissiniz gibi acaba ovulasyon testimi yaniltti

Ben de 5 ay gebe kalmak için çabaladım. Doktora falan da gitmiştim nisan ayında sorun bulamadı. Mayıs ayında 20 gün uzak kaldık eşimle, spermlerde sorun varsa toparlansın diye. o ay da olmasaydı üroloğa gidecektik onun için. Fakat oldu. Bacaklarımı yıkarı kaldırıp 30 dk yatmıştım. Sen de bir dene dilersen eğer bu denemede gebe kalmadıysan...

Ins darisi basima canim

Oyle canim ama o gun yogun bir durum oldu ve yattim baya anneme cektiysem hemen kalabilirim diye dusunuyorum O gunden sonra ki haftalarda degisim basladi cunku bilemiyorum ki iste

Canim oyle yapmistim yarim saat oyle yattim hem supheli kanama oncesi hem son iliskimde bakalim olacakmi

inşallah, sonucu bildir buradan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…