- 27 Temmuz 2015
- 85
- 43
-
- Konu Sahibi black_darkk
bat tarihin geçti mi ? İdrar testini ne zaman yaptınArkadaslar merhaba yardim,arinizi rica ediyorum cildirmak uzereyim. Bebisim varmi yok mu cok merak ediyorum. Ben 4 kasimda adet oldum 28 gunde bir oluyorum duzenli adetlerim. Kasim ayinda esimle ovulasyon zamanimda ya da bir gun oncesi emin degilim 23 kasimda aslinda korunmasi iliski yasadim iliskiden 7 gun sonra normal adet gunume 8 gun varken kanamam oldu ancak cok az yani adet gibi degildi koyu renkli kahveydi 2 gun surdu ve 2 gunde iki pedi tam doldurmadi gibi oldu ben hasta oldum diye dusundum hastaligim bittikten sonra esimle dogurgan donemimde takvime gore , 8 aralikta beraber olduk korunmasiz 11 araliktan beri karnimda kasiklarimda batma var goguslerim sisiyor uclarda hassaiyet var gazim cok fazla haftada bir kere ishal gibi bir durumum oluyo ama cok az , bel agrim cok siddetli uyku istegim cok fazla gobegim deseniz sisiyor hic bisey yiyemiyorum rahim ustumdede sislik var agrilar batmalar fazlalasiyor belirtilerden gebelik testi yapmak istedim ancak idrar iki kere negatif cikti. Umut.anmak istemiyorum ancak limon testini yaptim tortular dibe coktu karbonayi yaptim tam kopurme yok hafif kopuruo bi kismi altta kalio acaba hamilemiyim yoksa degilmiyim ya da yeni bir olusummu nilen birileri lutfen yardim etsin cok istiyoruz ama erkense cikmayabilir deniliyo benim gibi olanlar var mi uzun oldu ama simdiden tesekkur ederim
Bat tarihime daha var ama gecen ay olustuysa gecti diger ay ki yerlesme kanamasi degilse bata daha var.. Idrar testimi pazartesi yaptim dun yaptim negatif cikiyo ama belirtiler kafami karistiriyo karbonatla limondabat tarihin geçti mi ? İdrar testini ne zaman yaptın
Kanaman yumurtlama kanaması da olabilir Can'ım . Test yaptır rahatla şüphen gitsinGec dollenme olabilirmi yada olusan bisey varsa kanda hemen cikarmi canim ? Supheli kanamamdan bugune 14 gun oldu iste ve karnim kasigim sis hic bole siskinlik olmadi gaz olayi da asiri suphelendiriyo belirtileri yazinca erken gebelik belirtisi diye geliyo vallahi cildircam ya
Ishal durumu surekli tuvalette yasamam gaz ki gazi cok yasayan bi insan degilim rahim ustu ve karnimda sislik anlayacagimiz tum belirtiler var ama idrarlar yaniltiyor. O zaman kan testi yaptirayim cikarmi dersiniz beklemelimiyim sizce ? Umarim sizin gb guzel haberi alirim bendeBir kan testi yaptirin rahatlama acisindan. 30 kasimda adetinizin kisa sürmesi süphelendirici biraz birde iliskiden 1 hafta sonra. Belirtilerimiz ayni bendede ishal olurdu hep birde kahverengi lekelenme gibi, ben kan testiyle ögrendim henüz bebek keseye bile yerlesmemisti. kan testimden 1 hafta sonrada bebek göründü
Doktorumu aradim artik cuma gunu kani yapcagim dua edin kizlar ne olur.. Insallah sizler gb bebisimi beklerim bende. Kafanizida sisirdim cok saolun yardimlariniz icin tek cozum kan sanirimKanaman yumurtlama kanaması da olabilir Can'ım . Test yaptır rahatla şüphen gitsin
Canim ben yumurtlama donemlerimde belirti hic yasamadim ozellikle wc siskinlik agri ishal durumlari hic olmadi ondan umutlandim. Ama iste kanda yeni ise cikmazsa husrana ugramayayim dedim. Ama surekli konusuyorum elim karnimda belkide psikolojik bakalim umarim hamileyimdirCanım 30 Kasım kanaman adet kanaması olmasaydı şuan Gebelik testin pozitif çıkardı.
30 Kasım adet kanaması ise sen daha yeni yumurtlamışsın ve eğer bir döllenme varsada şuan ne kanda ne idrarda çıkmaz.
Geç döllenme olsa bile şuan idrarda çıkmadığına göre bişey yok... Beklemende fayda var.
Belirtilerine gelince Benim yumurtlama dönemindeki tüm belirtilerim senin ki gibi..
Şu bir gerçek eğer gebelik varsa çok bariz hissediyorsun... Gerçekten o his varsa gebe olabilirsin...
Ama şu belirtilere pek takılma zamana bırak... İnşallah gönlüne göre sonuçlanır canım...
İnşlh bebiş yoldadır Şen'de tat bu duyguyu sağlıklıca inşlhDoktorumu aradim artik cuma gunu kani yapcagim dua edin kizlar ne olur.. Insallah sizler gb bebisimi beklerim bende. Kafanizida sisirdim cok saolun yardimlariniz icin tek cozum kan sanirim
Insallah canim insallah Rabbim buyuk.. erken degildir kana ins yaİnşlh bebiş yoldadır Şen'de tat bu duyguyu sağlıklıca inşlh