Kizlar bi bakiverin bana yardim lutfen

black_darkk

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
85
43
Arkadaslar merhaba yardim,arinizi rica ediyorum cildirmak uzereyim. Bebisim varmi yok mu cok merak ediyorum. Ben 4 kasimda adet oldum 28 gunde bir oluyorum duzenli adetlerim. Kasim ayinda esimle ovulasyon zamanimda ya da bir gun oncesi emin degilim 23 kasimda aslinda korunmasi iliski yasadim iliskiden 7 gun sonra normal adet gunume 8 gun varken kanamam oldu ancak cok az yani adet gibi degildi koyu renkli kahveydi 2 gun surdu ve 2 gunde iki pedi tam doldurmadi gibi oldu ben hasta oldum diye dusundum hastaligim bittikten sonra esimle dogurgan donemimde takvime gore , 8 aralikta beraber olduk korunmasiz 11 araliktan beri karnimda kasiklarimda batma var goguslerim sisiyor uclarda hassaiyet var gazim cok fazla haftada bir kere ishal gibi bir durumum oluyo ama cok az , bel agrim cok siddetli uyku istegim cok fazla gobegim deseniz sisiyor hic bisey yiyemiyorum rahim ustumdede sislik var agrilar batmalar fazlalasiyor belirtilerden gebelik testi yapmak istedim ancak idrar iki kere negatif cikti. Umut.anmak istemiyorum ancak limon testini yaptim tortular dibe coktu karbonayi yaptim tam kopurme yok hafif kopuruo bi kismi altta kalio acaba hamilemiyim yoksa degilmiyim ya da yeni bir olusummu nilen birileri lutfen yardim etsin cok istiyoruz ama erkense cikmayabilir deniliyo benim gibi olanlar var mi uzun oldu ama simdiden tesekkur ederim

bat tarihin geçti mi ? İdrar testini ne zaman yaptın

Kaç gün var hesabına göre. Yerleşme kanamasına modlara kendini . 2. İlişki zamanından sonra en az 14-15 gün geçmeli inşşh gebelik vardır

Daha çok var Can'ım . Bekle biraz daha kanda dahi çıkmaz. Yerleşme kanamasından şüpheleniyorsan bi kan ver tabi. Ama moralin bozulmasın bi 10 gün bekle

Oylemi dersin ya ama hic boyle hissetmemistim surekli bebis var gb konusuyorum onunla hissetme psikolojikte olabilir ama.. Kan tstini yaptirsam gec dollenme ise cikarmi canim sence i zaman 10 gun bekleyeyim dayanamiyor ki insan

Canim normalde 4 kasimda adet oldum ben duzenli olarak 28 gunde bir oluyorum. Adetim 8 kasimda bitti. Diger suphelendigim kanamam 30 kasimda oldu cok azdi hatta arkadaslarima dedim garip oluyorum diye iki ped anca gitti tam dolmadi bile ki mikrop kapmamak adina degisim yaptim. 2 aralikta bisi kalmadi sadece ufak kahve lekelenme geldi onyuzden supheliyim ama bilmiyorum

Bir ay olmuş Can'ım şüpheli adetinden sonra. Olsaydı çıkar gibime geliyor. Bence sen 30 kasımdan sonraki adetini bekle .

Gec dollenme olabilirmi yada olusan bisey varsa kanda hemen cikarmi canim ? Supheli kanamamdan bugune 14 gun oldu iste ve karnim kasigim sis hic bole siskinlik olmadi gaz olayi da asiri suphelendiriyo belirtileri yazinca erken gebelik belirtisi diye geliyo vallahi cildircam ya

Bir kan testi yaptirin rahatlama acisindan. 30 kasimda adetinizin kisa sürmesi süphelendirici biraz birde iliskiden 1 hafta sonra. Belirtilerimiz ayni bendede ishal olurdu hep birde kahverengi lekelenme gibi, ben kan testiyle ögrendim henüz bebek keseye bile yerlesmemisti. kan testimden 1 hafta sonrada bebek göründü

Kanaman yumurtlama kanaması da olabilir Can'ım . Test yaptır rahatla şüphen gitsin

Ishal durumu surekli tuvalette yasamam gaz ki gazi cok yasayan bi insan degilim rahim ustu ve karnimda sislik anlayacagimiz tum belirtiler var ama idrarlar yaniltiyor. O zaman kan testi yaptirayim cikarmi dersiniz beklemelimiyim sizce ? Umarim sizin gb guzel haberi alirim bende

Canım 30 Kasım kanaman adet kanaması olmasaydı şuan Gebelik testin pozitif çıkardı.
30 Kasım adet kanaması ise sen daha yeni yumurtlamışsın ve eğer bir döllenme varsada şuan ne kanda ne idrarda çıkmaz.
Geç döllenme olsa bile şuan idrarda çıkmadığına göre bişey yok... Beklemende fayda var.
Belirtilerine gelince Benim yumurtlama dönemindeki tüm belirtilerim senin ki gibi..
Şu bir gerçek eğer gebelik varsa çok bariz hissediyorsun... Gerçekten o his varsa gebe olabilirsin...
Ama şu belirtilere pek takılma zamana bırak... İnşallah gönlüne göre sonuçlanır canım...

Canim ben yumurtlama donemlerimde belirti hic yasamadim ozellikle wc siskinlik agri ishal durumlari hic olmadi ondan umutlandim. Ama iste kanda yeni ise cikmazsa husrana ugramayayim dedim. Ama surekli konusuyorum elim karnimda belkide psikolojik bakalim umarim hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…